Fotobog eller fotokalender: En budgetvenlig julegave der varer resten af livet + værdikode til dig!

Sponsoreret indlæg

img_5990OBS! Jeg vil lige skynde mig at fortælle dig at jeg har en gave til dig i bunden af dette indlæg! En vigtig en!Du kender det måske? Du har en mappe på computeren der er fyldt med skønne billeder af ungerne, og du har tit tænkt på at du skal sortere mappen eller få printet nogle af billederne ud, men du har ikke lige fået gjort det. I dag vi jeg fortælle dig om en win-win-win-win situation med de billeder, nu skal du bare høre.Jeg startede allerede sidste år, og det er nu blevet en tradition. Sidste år lavede jeg min første fotobog og fotokalender med cewe.dk, og den eneste grund til at det lykkes, var at det simpelthen var så nemt at lave, også selvom man ikke er tekniknørd. Faktisk vil jeg påstå at hvis du kan oprette en e-mail adresse, så kan du også lave en fotobog hos cewe.dk. Jeg er verdens mest utålmodige menneske når det kommer til teknik på nettet, men det her var rent faktisk både sjovt og hyggeligt at lave, selvom for mig. Ikke en eneste gang var jeg ved at kyle computeren ud ad vinduet. Her er 4 grunde til at du skal kaste dig over fotobog-julegaven:Win 1: Gaven bliver ved med at giveJeg gav mine forældre en fotobog fyldt med billeder af Emma's første år. Ofte, når vi er hjemme og besøge mine forældre, så sidder vi sammen og kigger i bogen. Den er lækker, den er i virkelig god kvalitet, den er farverig og så er der små kaniner og tegninger i bogen, så Emma også kan pege med. Det kan man nemlig sætte ind når man laver bogen. En fotobog eller en kalender skaber værdi resten af livet, og så er den nem at dele med gæster i huset. Desuden er der ingen der gider kigge dine usorterede 30 gigabytes billeder igennem. En fotobog har gjort arbejdet for dig, den er lækker, overskuelig og de bedste billeder har du selv valgt ud en gang for alle.img_6188 Win 2: Du får sorteret i dine billederJeg har en mappe på cirka 30 gigabyte med billeder (as you might have guessed). Jeg ved bare jeg aldrig får sat mig ned og sorteret dem. Så er det næsten nemmere bare at købe en ny computer. Derfor er det en super løsning for mig at jeg kan lave fotobogen hvert år til jul, på den måde får jeg lige opsummeret året, jeg får valgt de bedste billeder ud og jeg får dem i en fin printet virkelig lækker bog, som jeg helt selv har designet. Og hvis du nu er typen der ikke er så kreativ, så har cewe.dk gjort det nemt for dig at få bogen til at se lækker ud alligevel.img_5982Win 3: Gaven er personligPersonlige gaver er det bedste i verden, især gaver som giveren har brugt lidt tid på at lave. Det kan vi godt mangle lidt i denne travle tid. Og selvom gaven er personlig og der er investeret god tid i den, så tager det altså ikke flere dage at designe en kalender eller en fotobog. Du kan sagtens gøre det på et par timer en aften, hvor du skænker et glas rødvin til dig selv og under dig selv lidt lækker "nu-går-jeg-i-kreativ-mode" - chokolade.img_5980Win 4: Du kan lave en dobbelt-upDet er så smart lavet, det system de bruger på cewe.dk, at hvis du er færdig med gaven til dine forældre, en fotobog fyldt med minder med børnebørnene fra året der gik, så kan du lige dublere dit projekt, så du også får bestilt en fotobog til dig selv. Hvis du lige vil have et par ekstra sider med til dig selv, så kan du nemt gå ing og redigere og rette lidt til. På den måde skaber du dobbelt bonus med 1 gang din indsats. Det har jeg nemlig valgt at gøre, for jeg vil gerne have fotobøgerne hjemme hos mig også. Emma elsker at kigge i dem, og det gør jeg selvsagt også.img_5981Så hvordan designer jeg min helt egen fotobog eller kalender?Wuhuw! Du går ind på cewe.dk og så bliver du taget i hånden og guidet hele vejen. Hvis du allerede nu ved du vil lave en fotobog, så kan du gå til fotobogen direkte her. Og fordi du er trofast læser her på bloggen, og fordi jeg virkelig synes du skal give en lækker fotobog i julegave, så har jeg en tidlig julegave til dig, så jeg er sikker på dig kommer i gang med det samme. Du skal have en værdikode, og den hedder

--------------------------

Værdikode: DEPPEANDTHELOST 

  • Ovenstående værdikode giver 25% rabat på en CEWE FOTOBOG fra cewe.dk
  • Koden gælder 1 gang pr. læser og er gyldig til og med den 31.12.2016

--------------------------

 
img_5987
img_5979
Her er et par ekstra ideer til hvad du også kan bruge en fotobog til:
1. Du kan lave en fotobog til dit barn/dine børn over året der gik, så de har en slags årsbog over hvad der er sket i årets løb. Dine unger vil elske det.
2. Du kan lave en selfie-fotobog med dine bedste selfies og give til din kæreste, ligesom Kim Kardashian gør til Kanye West hvert år. Det skulle være meget populært.
3. Du kan lave en bog over en særlig begivenhed. En rejse, en fest eller et byggeprojekt.
4. Du kan lave en bog med alle de yndlingscitater du har screenshottet i årets løb, så bogen både bliver en inspirationsbog til fremtiden, men også et tilbageblik over hvad du var optaget af dette år og hvad der motiverede dig til at tage de næste skridt videre på din rejse.
5. Du kan lave en stil-bog, hvor du enten gemmer dine egne outfits (hvis du er sådan en der tager billeder af dit tøj - ligesom mig), eller du kan gemme billeder der inspirerer dig, og på den måde have en stil-fotobog over året der gik.
Mulighederne er uendelige, og hvis du slår til nu så sparer du som sagt 25% på din fotobog. Rigtig god fornøjelse med projektet:

--------------------------

Værdikode: DEPPEANDTHELOST 

  • Ovenstående værdikode giver 25% rabat på en CEWE FOTOBOG fra cewe.dk
  • Koden gælder 1 gang pr. læser og er gyldig til og med den 31.12.2016

--------------------------

Pppsssssssssttt!! Jeg blev så begejstret over hvor let det var at arbejde med billederne, så jeg lavede også lige en kalender. Jeg er vildt overrasket over hvor lækker kvaliteten er, også selvom samtlige billeder er taget med min Iphone. Jeg har valgt fotopapir, og det ligner billeder jeg har betalt flere hundrede kroner for pr. ark. Den er simpelthen så flot. Se selv:
img_5988
img_5990
img_5989
deppeandthelostsockkommentarfeltbilledeannedeppe