Igår havde jeg fødselsdag, hurra hurra hurraaaaa!

img_6155Ej men jeg er så dårlig til at fejre. Jeg havde tænkt at "i år! I år husker jeg at fortælle at jeg har fødselsdag så vi kan holde en fest på bloggen und alles!", men det skete bare ikke. Jeg har haft en travl uge i sidste uge og mit fokus var 27 andre steder, så da det blev søndag aften og klokken blev 22etellerandet, så måtte jeg skyde en hvid pil efter det, og putte mit ned til Emma og nyde de sidste timer som 27årig plus moms og fragt. Så ja, tillykke til mig.img_6131I det hele taget er jeg vildt dårlig til at fejre. Jeg ville aldrig klare mig i en marktingafdeling for Fakta, jeg er så fantasiforladt når det kommer til ting man skal huske at fejre. Årsdag, månedsdag, mmmm... fødselsdag. Onsdag. Men jeg øver mig, som du nok kan se. Jeg ved f.eks heller ikke hvornår denne blog har fødselsdag. Og hvert år tænker jeg "husk nu at kigge efter hvornår bloggen har fødselsdag så vi kan fejre", og så er det pludselig et år siden jeg tænkte sådan sidst, og så bliver det ikke til noget. Det eneste jeg virkelig går op i at fejre, det er Emmas fødselsdag. Og jul. Jeg har skabt en ny tradition med Emmas fødselsdag, og det var en fantastisk fest vi holdt tilbage i Juni. Det skal vi igen næste år! Læs om den her.img_6152Min fødselsdag i går var bare så dejlig. Jeg havde inviteret mine søskende til brunch hos mine forældre, og det var sådan en dag hvor vi bare allesammen flød med, ungerne sov på skifte og hujede og legede, vi gik en tur i solen, vejret var smukt, maden var lækker, vi fik snakket lidt om det hele og om eftermiddagen kørte vi hjem og havde en dejlig aften Emma og jeg. Nydelse. Det er det jeg helst vil når der skal fejres. Jeg vil helst bare hygge og være sammen med mennesker jeg holder af. Helst uden alkohol og helst om dagen, så når man bliver træt så er festen slut og man kan hygge sig med at putte dagen ind i hjertet og varme sig på det resten af aftenen or resten af livet.img_6141Emma gokkede mig i hovedet med sit flag og sagde "HURRA". Hun havde også en dejlig dag i går. Især fordi Emmas kusine var med til fødselsdagen, og de to tøser har bare en fest sammen. Det varmer hjertet lige meget hver eneste gang jeg ser dem sammen. Kram og leg og hujen.img_6132Emma hjalp min mor i køkkenet. Min mor lavede maden og Emma puttede rosiner ned i brødristeren. Rimelig nice arbejdsfordeling, synes jeg.Hvad med dig, er du god til at fejre? Og hvordan fejrer man dig bedst?deppeandthelostsockkommentarfeltbilledeannedeppe