Hvordan holder i egentlig jul når i deles om børnene men ikke er sammen længere?

skaermbillede-2016-11-12-kl-14-22-52Kære læser,Jeg er nysgerrig på hvordan I holder jul med jeres børn når i ikke længere deler juletræ? Der er så mange måder at gøre det på (tror jeg), så hvordan gør I hjemme hos jer?Hjemme i min familie har jeg altid holdt jul med min mor og nytår med min far, det synes jeg fungerede rigtig godt, og det var den ordning der var mest optimal i forhold til den familiesituation mine forældre nu havde. Det bedste jeg vidste var når vi tog op og holdt jul med min mors familie i Brønderslev. Jeg ringede altid til min far og vi snakkede og det var hyggeligt, og så var jeg sammen med resten af familien i juledagene, hvorefter vi kørte til Tyskland (jeg er halvt tysk) og fejrede nytåret med min far og min farmor. De havde også mange flere raketter dernede. Det var i hvert fald en historie jeg stadig tror på den dag i dag.Hvad med jer? Måske er du ikke skilt, måske er du selv vokset op som skilsmissebarn, hvordan gjorde i?deppeandthelostsockkommentarfeltbilledeannedeppe