Baby Clementoni: En alletiders julegave-idé til de små

Sponsoreret indlæg

img_4177

Emma har fået en grav-ko. Eller. Altså det hedder den i hvert fald herhjemme. Gravkoen (brandbilen) landede hos os for en måned siden, og den har været et kæmpestort hit lige siden Emma flåede den ud af pakken (med lidt hjælp fra en alt for langsom mor). Så hvis du går og leder efter den perfekte julegave som både underholder barnet, og som er til at holde ud for forældrene selvom den laver lyde  (VIGTIGT!), så er Baby Clementoni et rigtig godt sted at shoppe julegaver.

Gravkoen (brandbilen) er dansk-sproget og kan køre, og kranen kan dreje rundt, den er et lille aktivitetscenter i sig selv fordi der er så mange forskellige funktioner. Den synger sange og siger sjove enkelte sætninger, som Emma er begyndt at gentage. Den fortæller om tal, former og farver (1-2-3, firkant, trekant og gul-grøn-blå), den er temmelig robust og kan overleve selv (flere) fald fra køkkenbordet. Den lærer fra sig og så har den en rigtig god størrelse, så Emma er stolt når hun bærer rundt på sin grav-ko mens den synger og Emma danser til den. Nåja, og så kan den ammes (Emma insisterede...):

img_4276

Baby Clementoni laver legetøj til børn fra 0-12 år og legetøjet hjælper børnene med at lære mens de leger. Brandbilen er rigtig sød, selv på italiensk (vi måtte lige prøve at skifte sprog) og norsk. Så når en dag vi skulle blive trætte af at lære om tal og farver på dansk, så kan vi jo altid lære lidt italiensk - så er det ikke kun Emma, men også Mama November der bliver klogere.

Læs meget mere om Baby Clementoni her på deres hjemmeside, og besøg deres facebookside lige her

Her følger en lille billede og anekdotefortælling om vores tid med Gravko (det er den simpelthen bare blevet døbt), og en lille leg vi leger med Gravkoen.

img_4226Emma er meget optaget af at hendes dyr skal op og sidde i kranen på Gravkoen (brandbilen), indtil videre har der siddet en gris, en leopard, numsen af en flodhest og et næsehorn.Numsen af en gris. Gravko synger sange og blinker med lyset mens Emma giver dyrene en tur i kranen. Det er ren tivoli-glæde det her!img_4190 Gravko har været med oppe og spise et par gange. Det er også derfor jeg ved at den sagtens holder til fald fra køkkenbordet. Det eneste den ikke har fået lov til er at komme med i bad og med i seng.img_4186 "Godnat Gravko - sov godt" - her har Gravko overnattet nogle gange, men ellers bor den gerne inde i tipien inde i stuen om natten.img_4182Gravko får en sving-om med Emma.img_5466En anden sjov leg vi leger, er at køre Gravkoen frem og tilbage mellem os. Det synes Emma er helt vildt sjovt (og jeg gør også), især ude i entreen hvor der er en lang gang så Gravkoen kan få rigtig meget fart på.  Her er billeder af vores frem-og-tilbage-leg fra forleden dag. Vi sætter ord på, så det hedder "Myre tue" (mor tur) og "Emma tue" (Emma tur):img_5465"Myre tue"img_5463"Emma Tue"Emma er i gang med at putte henholdsvis en skakbrik og en søløve op i kranen.img_5452Emma trykker ivrigt på knapperne og gentager "firkanten er gul" (fir-gurl)skaermbillede-2016-11-08-kl-19-59-37Her er Brandbilen, du finder mere information på Baby Clementoni's hjemmeside, hvor du også kan læse om legetøj til yngre og ældre børn. Baby Clementoni har helt bestemt svaret på dine "hvad skal barnet have" julegave-udfordringer.Rigtig god jul :)Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe