Jeg er kommet i trods-alderen

img_5499Det værste er at det er mig selv det går ud over - ene og alene, men jeg har simpelthen så svært ved at overgive mig, så i dag bleve et kompromis hvor trodsalderen endte med at vinde. Nylonstrømper og vinterstøvler.Min trodsalder handler om at jeg har så mange pæne kjoler, og at vejret mere siger rumdragt og pelshue end det siger lette kjoler og mikro-tynde nylonstrømper. Den handler om at jeg trodser is på ruden og hopper i mine kjoler alligevel. Blå læber og forfrosne fingre må simpelthen vinde vejen ind i Elle's trendbibel. Hvis ribben og knogler er der, hvorfor så ikke?Jeg har haft år hvor jeg aldrig rigtig nåede til vinterfrakke-fasen. Jeg blev i læderjakkefasen og smækkede en poncho og en strik og en vante og en hue og et tørklæde og en sovepose omkring mig (det sidst var en joke), mens alle andre blev hjemme under dynen fordi der var frost-lukket alle steder. Cirka. Nu overdriver jeg lidt, men du har forstået pointen.

Annoncelinks: Kjolen er fra Baum und Pferdgarten (find den her. De laver SÅ mange lækre ting, og hvis de en dag mangler en ambassadør, så kan jeg godt!) Cardi'en er fra By Malene Birger og findes her (nedsat med 50% ser jeg lige), støvlerne er fra Deichmann Sko og findes her. Rodet er noget Emma og jeg har lavet i fællesskab og det kan man sagtens lave derhjemme selv.

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe