Meget tidlige juleønsker, men det her står op Emmas liste!

skaermbillede-2016-11-05-kl-11-42-40

Annoncelinks:// Dukkehus her // Løbecykel (cool Zebra) her //

Sengetøj her // Morgenkåbe her // Strik her //

Jamen du godeste, er det allerede ...? Ja de er det. Og det har det været længe. Siden juli efterhånden, ikke? Er det ikke ved at være der julen starter? Jeg er i hvert fald kommet i julestemning allerede. Jeg glæder mig til Emmas første rigtige jul, hvor hun kan være med (sidste år var hun jo stadig en lille baby). Jeg elsker tiden op til jul, og jeg elsker at den må starte allerede nu. Magasin er pyntet op, og når lyset er tændt på Magasin, så er det altså jul hos mig.

Emma's juleønske-liste er ved at tage form. Jeg er selv sådan en der altid bare køber det jeg mangler, så jeg har ret svært ved at finde noget jeg ønsker mig. Men så kan det være oplevelser eller noget ekstra luksus der kommer på listen, og så bliver jeg ekstra glad for det. Jeg har det lidt på samme måde med Emma, hun mangler jo ikke noget, men der er nogle ting jeg godt dag hun fik i julegave. Som f.eks dukkehuset eller løbecyklen. Det er bare gaver der er fede at få til jul. Eller en lækker morgenkåbe eller noget dejligt sengetøj. Eller en dejlig varm strik. Så det har jeg fundet, det er i hvert fald ting man altid kan bruge hvis man nu har masser af tøj og sko og overtøj.

Hvad står der på din ønskeliste allerede?

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe