Sådan ser J-Day ud hjemme hos os (taberliv med glitter på)

img_5364

Annoncelink: Kjole fra asos her

Mens ALLE andre er ude og nyde julebryggen, så prøver jeg balkjole herhjemme mens Emma render rundt i tylskørt og fanger imaginære fluer med en opvaskebørste. Så ved man bare det er fredag!

Her roder

Her er asti

Her er chokolade

Klokken er ikke engang otte og Emma sover

Her er stearinlys i hele hytten

Jeg er glad

Emma er glad

Det er mørkt udenfor

Der er stadig afsnit af The Kardashians jeg ikke har set (se dem her, gratis og lovligt)

Det har været en virkelig dårlig og virkelig god uge. Offentligt navneskifte. Det skriver jeg om lige om et øjeblik

Jeg har ro i hele kroppen

Hvad mere kan man næsten ønske sig?

img_5363

Nedenfor ser du mit mommy J-day-kit. Og jeg ved godt at dameblade er roden til alt ondt, men jeg elsker at klippe kollager ud af dameblade og fylde en mappe med ting jeg kan lide, så slipper jeg for alt det jeg ikke kan lide. Jeg har for mange tusinde kroner dameblade klippet i kollager og limet sammen i mapper. Det er godt at have en hobby!img_5369Hvad laver du her på J-day hvis du er sådan en hjemme-taber ligesom mig? (and I LÅB IT!)Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe