Jeg har sgu været til numerolog, her er mit nye navn!

Foredragsholder Frejamay November erhvervscoachØJ hvor er det nervepirrende det her. For en måneds tid siden afslørede jeg step 1 - at jeg har været til numerolog og ikke længere hedder Anne Deppe (læs bloggen her). Det er næsten et år siden jeg skiftede navn nu, og nu er jeg klar til at dele mit nye navn med verden. Jeg havde ALDRIG i min vildeste fantasi troet at det her ville ske. Jeg skulle jo ikke blive en af dem. Du ved, de der tossede clairvoyante typer (som jeg elsker, men jeg er også et menneske med fordomme) der pludselig skulle hede Orchideeea Hybelholdt Esthcher Tempelsahft, eller hvad de hed. En af dem man ikke længere kan finde på facebook, fordi man ikke lige kan huske hvad dælen det var de hed, eller simpelthen ikke kan huske hvordan Bente skal staves med både stumt "h" og et ekstra "j" og et "x"et sted i midten. En af dem. Dem skulle jeg ikke være. Og lige nu, i dette øjeblik, sidder jeg og er lige præcis sådan en. Og det kan ikke være anderledes og jeg har sommerfugle i maven over det. De gode slags.skaermbillede-2016-10-28-kl-21-39-43

Jeg tror ikke på det numerologi-fis Anne (eller hvad dælen du nu hedder)!

Næh, og ved du hvad? Det behøver du slet heller ikke. Det er nok at jeg gør det, og at det giver mening for mig. Så det kan du have helt ro i maven over. Jeg ved stadig ikke ret meget om de tal og de energier, men jeg kan tydeligt mærke en forandring og et skifte i min energi. Der er virkelig sket noget. Det har samtidig været det hårdeste år i hele mit liv (og jeg har trods alt lidt erfaring på bagen i det der livets skole - læs her), men det er en del af processen. Det kan du læse meget mere om, hvis du følger min numerolog Kristine Øjken på eksempelvis Instagram her.  Jeg kan en million milliard gange anbefale hende. Hun kan læse hieroglyffer and shit! Udover det hun kan med numre.skaermbillede-2016-10-28-kl-21-39-58

Er du ikke bange for at miste følgere? Læsere? Forretningsforbindelser?

Jo, det var jeg. Ikke følgere og læsere (jeg mister hver dag og hver dag kommer der nye til, det kan jeg ikke andet end glæde mig over), men forretningsforbindelser, jo. Jeg bevæger mig en del i detailbranchen, hvor jeg arbejder som erhvervscoach og underviser, og der er mange der ser et billede af en dame i lotusstilling, med store hvide dreadlocks, og et lavendelfarvet tørklæde om håret, iført en hæklet kjole (med lotusblomster), også i lavendel, og med urtethe ud af ørerne, når de hører om numerologi. It takes one to know one, og jeg har selv været der. Men nu er jeg ikke bange mere. Jeg har talt med så mange seje businessdamer (og to seje businessmænd), der har været samme mølle igennem, og de siger alle det samme: dem der bliver skilt fra, de skulle også skilles fra. Tiderne skulle skifte. Og det er jo ikke fordi jeg kommer fra et eller andet fancy konsulenthus, hvor jeg bliver betalt for at være professor af en art, fyldt med forkortelser og cand.noget.somhelst. Mærsk kommer alligevel aldrig til at hyre sådan et Wildcard som mig. Jeg arbejder kun med dem der, sådan for real, har lyst til at udvikle sig og tænke ud af boksen, og udfordre sig på den måde hvor det gør lidt naller, men samtidig skaber ret fede resultater. Jeg lever af at være mig (tossede mærkelige skæve mig), ikke af at være nogen anden. Og dem der hyrer mig ved godt i forvejen at jeg har min helt egen måde at formidle et budskab på (ligesom du kender her fra bloggen, jeg går ud fra det er derfor du er her). Det holder jeg jo ikke op med bare fordi jeg hedder noget andet. Og selvfølgelig skal jeg da skifte navn i det ene liv jeg har. Jeg er allerede en tosse, derfor er jeg slet ikke bange for at blive stemplet som en. Bliver det mærkeligt for min omgangskreds i en periode? Jada, og jeg tænker at der går ca 3 år før det er blevet hverdag for mine nærmeste at jeg hedder noget andet. Og der vil være nogle fra den ældre generation der aldrig vil slippe "Anne". Og det er jeg super okay med.  Men dem der skal mistes, de skal mistes. Og så er det også på tide. Og tak for nu og tak fordi du var med indtil her, fortsat god vind derude.Vi skal ikke være så bange for at sige farvel. Heller ikke selvom det er til relationer. Der er altid en (lille eller stor) sorg forbundet med et farvel. Selv hvis det gamle var skidt, så var det stadig noget der havde en betydning, og derfor skal det siges ordentligt farvel til. Mit gamle (gamle) liv som hash-misbruger og livet i et voldeligt forhold var også svært at slippe. Der lå sindssyg meget identitet der. Også selvom det var skidt. Det tog mig lang tid at tage beslutningen om at livet måtte rumme andet end et fyldt askebæger med jointskodder i. Sådan er det også nu. Nu har jeg brugt et år på at sige farvel til Anne. Nu skal det ske offentligt. Så velkommen til mit nye navn:skaermbillede-2016-10-28-kl-22-18-26TADAAA! Da jeg sad med navnelisterne fra Kristine, sad jeg med min indre jydetester. Det skal bare ligne noget så almindeligt som muligt. Ikke alle de der mærkelige stavemåder. Og så blev det sådan her. Skulle der nu sidde en numerolog eller to og læse med, så hedder jeg to navne mere (i tilfælde af at du er i gang med at tjekke mit numeroskop), men det her bliver mit nye brand, mit nye navn.

Shit, skal jeg så kalde dig Frejamay nu, Anne? Du er jo bare the one and only ANNE DEPPE, det navn er så meget dig!

Ja det er jeg, eller det var jeg, men nu er jeg Frejamay November. Og ja, det bliver skidemærkeligt, og du skal vænne dig til det og det er underligt. Som en blist i munden. Helt forkert. Jeg ved præcis hvordan det er at være dig, og skulle kalde en man altid har kendt som "Betina" for "krølleabe" og prøve at se seriøs ud i ansigtet mens man gør det? For du vil jo ikke såre mine følelser, men samtidig har du skidesvært ved at tage det seriøst. Men du gør det alligevel for at være høflig og anerkende min rejse. Men du synes stadig det er fucking underligt, og du er bange for at jeg om 1 år beder dig kalde mig "Mesterhak" fra nu af, og så skal du igennem møllen igen.Og hver gang du komme til at sige "Anne", så får du det helt mærkeligt og siger "undskyld" (selvom du ikke helt mener det og stadig synes jeg er lidt en tosse) og så vil jeg sige: "det gør overhovedet ikke noget, for forandringer tager meget længere tid end vi lige regner med". Og om 4 år kan ingen rigtigt huske at jeg engang har heddet Anne, fordi Frejamay er det eneste rigtige at hedde og det er bare så meget mig. Pånær lige et par enkelte, og det er helt okay. Vi kommer fra forskellige generationer <3skaermbillede-2016-10-28-kl-21-40-20

Så hvad kommer der til at ske nu?

Ja nu går jeg så i gang med at ændre mit navn alle steder. Instagram, snappjat, LinkedIN (oh the horror), mail (done), ny hjemmeside (done, den er bare ikke offentlig) og så videre. Og så skal du bare huske at du skal skrive Frejamay eller November når du søger efter mig rundt omkring. Og så skal du snakke med dine veninder om hvor mærkeligt det er, og så skal vi alle sammen være med det. Du skal ikke gøre noget. Jeg opretter ikke nye profiler, jeg ændrer bare navnene på de eksisterende, og så håber jeg du har lyst til at følge med fortsat.I min omgangskreds er der temmelig mange der har været igennem den mølle jeg er igennem lige nu. De fleste af dem kan jeg simpelthen ikke huske hvad hed inden de skiftede navn - på trods af at jeg synes det der navneskifte var fucking mærkeligt. Fordi jeg har insisteret på at trodse min "fuck det er mærkeligt" mavefornemmelse og sige Zenia og Carolina og Bastian og Smilla, og alle de andre smukke nye navne det er blevet til i tidens løb. Og jeg elsker dem for at være gået forrest, for de har gjort det langt nemmere for mig at gøre det her. Og jeg er ked af at have dømt, men man har et standpunkt indtil man bliver klogere, og det er som regel først når man lige havner i det selv. Og skal hedde Muldebergh. Og se sin mor i øjnene og sige "nu skal du altså kalde mig Muldebergh, mor!" - og ingen skal dø af grin.Så ja, velkommen til mit nye navn, og jeg er faktisk ikke så interesseret i at vide om du kan lide det, for det kan jeg, jeg elsker det, men jeg er interesset i at høre hvad dine erfaringer og tanker er omkring numerologi uanset om det er en fremmed verden for dig eller om du er helt inde i den. Og det er absolut okay og synes det er noget pjat, og det modsatte er også hjertelig velkomment!Be nice! Og jeg svarer supergerne på konstruktive spørgsmål, skepsis og tanker du måtte have, fyr løs i kommentarfeltet!Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe