Ej men bare skyd mig, tjek lige hvor vi er henne!

img_4611Helt ærligt, så havde jeg sgu nogle betænkligheder ved det her projekt. Og da dagen i dag startede med at mit kort blev afvist på alle tankstationer, og benzinmåleren blinkede panisk (så det var lige til at få et epileptisk anfald over), og ungerne skreg på skift og i munden på hinanden da vi havde pakket bilen (så meget at kun min yoga-veninde kunne slange sig ind på bagsædet mellem tasker og mad fre nemlig), og den ene kastede op og den anden skreg sine lunger ud... Så tænkte jeg "ej ej ej, måske skulle vi bare vende om og blive hjemme, vi kommer jo aldrig til Svellebaken.Men efter et chauffør-skifte, lidt amning, lidt syngen og lidt youtube på Iphonen, så gik turen meget bedre, og vi nåede frem præcis til tiden. Og lige nu ligger min veninde og skraldgriner over en bog (som jeg er nødt til selv at købe i morgen - stay tuned), vi har hver vores skål chips (vi er simpelthen blevet for gamle til at bukke os ind over bordet), vi har lige været i sauna og sidde og sludre sammen og ungerne sover. Bevarres, de vågner på skift og skal lige ammes eller trøstes, men F* hvor er det rart at sidde her sammen og være single-mødre i stedet for at være blevet hjemme.Ungerne har været i kar-bad, de fiser rundt i det her 120m2s luksus vi har fikset til os. Her er havudsigt, her er ro, her er 400 meter til vandet, her er indendørs og udendørs (begge opvarmede) spa, her er luksus, trådløs musikanlæg i alle store rum, udsigt over havet, tv, pejs og masser af rum. Og virkelig lækker energi.Vi trængte seriøst til det! Efter en hård sigle-mom-periode er det simpelthen så dejligt ikke at kigge på sit eget rod, sine egne møbler, sit eget hood, sin egen opgang og sit eget badeværelse der trænger til at lbive afkalket. Her er der sørget for alt, selv mad til hele ugen. Og det eneste vi skal er at lave yoga, lege med ungerne, spise g0d mad (og virkelig meget kage og chips og slik), en masse i sauna og en masse i spa. Jeg har KUN pakket joggintøj. Hvis dronningen ringer kan jeg ikke den dag, for jeg skal ligge her og æde chips og høre regnen tromme på verden udenfor.Vil du leje sommerhuset? Så find det her, Jack (udlejer) er en skøn mand der har tjek på det hele!Jeg kan ikke afvise at der kommer mange, virkelig lækre irriterende billeder de kommende dage. Vær med det <3 img_4610img_4609img_4608img_4607img_4606img_4605img_4604img_4603img_4602img_4601img_4600img_4599img_4598img_4597img_4596img_4595img_4594img_4593img_4592img_4578img_4574img_4584 img_4550img_4561