Update på det med stearinlyset ...

screen568x568Har du kunnet sove om natten af ren og skær spænding over hvordan det er gået Emma Jo siden den store stearilys-skandale? Jeg har heller ikke, så derfor tænkte jeg, at jeg lige ville opdatere dig på hvad der er sket siden den skæbnesvangre aften.Der er ikke sket en skid...Selvom jeg fik en del velmenende (og et par knap så velmenende) kommentarer med på vejen om hvordan børn under to år ingen hukommelse har, så har hun ikke stukket fingeren ind i et eneste lys siden, ej heller har hun vist interesse for lyset.Jeg må hellere lige gentage, at Emma Jo ikke fik hverken brændemærker, vabler, ridser eller brækkede noget. Hun mærkede lige knap at flammen var varm og besluttede at hendes nysgerrighed var blevet stillet, og siden da har lyset været uinteressant. De par gange vi har haft lys på spisebordet om aftenen under aftensmaden har hun heller ikke vist interesse for lyset. Det er jo ikke noget farligt eller forbudt mere.Men det kan godt være der alligevel er sket noget med hende, nu jeg tænker over det. For Emma Jo har fået en lampe inde i soveværelset. Den her (annoncelink: den kan købes her, lampen):img_4143Og hun er nu blevet så betaget af den lampe, at det første hun siger om morgenen inden hun overhovedet har åbnet øjenene, det er "LYYYYYYSH!" og så farer hun op og tænder lampen. For det har hun lært. Og om aftenen når vi skal putte, så er det Emma der tænder lyses. Også selvom det godt kan tag 5 minutter at finde det rigtige sted at trykke. Og hun er så pavestolt. Og det er mor også.Om der er en sammenhæng mellem de to hændelser, det vides ikke. man sige sige at begge episoder relaterer sig til lys. Måske finder vi aldrig ud af det.Hav en rigtig dejlig dag!Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe