Når søvnen er gået i båndsalat - en lille update fra ninjarockerborgen

img_4325Ja, fredeligt ser det ud, når de små ninjaer er faldet til ro og ligner engle. Og der er heller ikke noget bedre end lige præcis den situation på det billede der. Men sådan er det ikke hjemme hos os lige pt. Jeg ved ikke om det er vejret eller hvad det er, men forestil dig en mor og en ninja med poser under øjnene, så har du ca et billede at hvordan vi har set ud de seneste dage.I går vågnede Emma klokken 5 nul dut. Efter en laaaaaaaaang periode hvor hun er stået op mellem 7.00 og 7.30 (halleluja!). Godmorgen skat! I går ville hun så på ingen måde sove igen, så det endte jeg at jeg brugte 1,5 time på at få hende til at sove det der endte med a blive 40 minutter. Så ca fra 10.00 - 10.40. Og så gik vi en tur i vinden og fik brugt en masse kræfter. Klokken 16.30 faldt hun så i søvn igen. Lidt hurtigere end tidligere på dagen. Og sov og sov. Og jeg gik rundt om mig selv som en høne i et bur, for jeg havde så mange ting på to-do-listen, at jeg endte med bare at ligge og savle ned ad sofaen og scolle mig igennem statusser på facebook uden at læse en eneste af den. Da klokken blev 19.00, og hun stadig sov, tænkte jeg "hold nu kæft, måske er universet med mig i dag?". Men som forældre, og som menneske i øvrigt, ved jeg at man ALDRIG må tænke den slags højt inde i hjernen. Der skal man bare lynhurtigt gøre som om man ikke opdagede tanken og så håbe på det bedste. For hvis man bliver opdaget i at have tænkt tanken, så siger universet "HAHAHAHAAH, nej nej nej, ej ej, det var dog den mest fjollede tanke du overhovedet kunne tænke, nu skal du bare se her". Og så PLIIIING, slår ninjaen øjnene op og siger "LYYYSH", og så er energiniveauet i top, og vi er en halv time fra normal puttetid.Så klokken, jeg kan ikke engang huske det, 22.55 eller sådan, faldt hun endelig til ro igen, og jeg var så træt. Men jeg havde desperat brug for at lave noget voksen-aktivitet (not that kind, din lømmel!), så jeg satte lidt musik på og malede lidt sten. Og det går godt med det:img_4404Jeg er især stolt af den lille detalje på stammen, hvor det ser ud som om måneskæret falder. Det er simpelthen så afstressende at sidde og male på sten, og jeg gik i seng med ro i kroppen og skuldrene nede hvor de hører til.Og fordi jeg har lavet madplaner for denne uge, så var maden heller ikke noget problem i går. Heller ikke selvom hele dagsplanen blev vendt på hovedet, og jeg var kronisk træt hele dagen. Det tog ca 6 minutter lige at smække disse lakseroulader sammen. Ja ja, bevares, man kan arbejde lidt med æstetikken og mængden af ristede sesam. Men de smagte herregodt og passede perfekt til en dag hvor køkkentjans slet ikke stod på listen over ting jeg godt gad:img_4393Er der andre end mig der kæmper med lidt søvnudfordring nu hvor vejret skifter/månen lyser/eller hvad der nu gør at soverytmen bliver påvirket?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe