I dag så jeg en mands dingleværk på hovedbanen mens han gik rundt med bukserne nede og trak sin trolly efter sig

skaermbillede-2016-10-13-kl-21-38-21Lang overskrift alligevel.Han kom gående imod mig. Emsen og jeg var på vej i tivoli. Hovedbanen var fyldt af mennesker og det summede imellem alle højttalerudkaldene. Lyden af myldretid. Jeg tror ikke det var meningen man skulle se hans klokkeværk. Han var æbleformet, havde en sort t-shirt på, en sort åben hoodie udover, samme frisure som Jes Dorph og så et par store baggybukser, også i sorte, der bare startede midt på lårerne i stedet for lige under navlen. Så var der lige et meget bredt bælte af frit udsyn. Og et tomt blik i øjnene.Og så tænkte jeg "gud, det kunne have været mig i dag"For det kunne det. Jeg har haft sådan en dag i dag hvor det her sagtens kunne have været virkeligheden:Universet og Anne på en torsdag:Anne står op, og tænker "neeeej jeg er i god tid". Universet siger "HAHAHAHHAHAH, du er så sjov", og vupti, så skider barnet ved siden af, også ned i sengetøjet, så alt lige skal skiftes og vaskes og tørres.Så tager Emsen og Anne afsted. Anne fryser lidt om røven, men tænker ikke nærmere over det. De når lige akkurat ikke bussen, og da de løber hen efter en anden bus, så åbner døren sig, bussemanden kigger ud og siger "skal du med den her bus?" og Annes øjne lyser op og siger "ja tak" hvortil bussemanden svarer "LOLLER" og lukker døren og kører. Uden Anne og Emsen.Anne fryser stadig lidt om røven.Men så kommer der en stor dinosaurus, en af de der Rex, og lægger en kæmpe lort, lige midt på Anne's hoved, og så slår den en latter op som man kan høre helt ovre i Herning.SÅ giver Anne Rex'en en på kassen, stabler kasserne og hopper over lorten og (med Emsen under armen) løber ned til floden hvor der ligger to både og et skib der er sejlet. Anne tager den store båd, propper Emsen ned i, og så padler de ind mod København, hvor de skal møde nogle venner og tage en tur i tivoli. Lige den dag tænker universet så "ej ej ej, det er da hundrede år siden vi sidst har haft ebbe. Det gør vi nu!" og så forsvinder alt vandet.Anne tager Emsen op af båden, vader videre i slam og ødelagte cykler på bunden af floden, og så kommer der et stort rumskib og kaster noget alien-lort ned i hovedet på Anne. Anne giver den et par på kassen, stabler kasserne, løber over lorten og fortsætter rejsen ind mod tivoli.De er nu nået til Københavns hovedbanegård. Pludselig har Anne taget 50 kilo på omkring maven, har tabt alt håret og Emsen er proppet ned i en trolley i stedet for i klapvognen. Anne har et tomt blik i øjnene, og er blevet en mand der hedder Bent. Og nu går det op for hende at det er hende der er den mand med klokkeværket. SÅ var det derfør hun frøs om røven.Snip snap snude...Og så kan man jo godt sige det har været en lortedag.Hvordan har din dag ellers været? Jeg burde skrive børnebøger. Jeg tror jeg ville være god til det. Hvem bringer rødvin ud?Namastayinsidetoday og glædelig jul!Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe