Spar 20% på dine lækre nye vinterstøvler (kun i dag) på Boozt! (Ganni, Stylesnob, Jack & Jones, Tommy Hilfiger, Sofie Schnoor, Tamaris, Vagabond, Angélus og mange flere)

skaermbillede-2016-10-09-kl-10-12-49

Annoncelinks: //Ganni støvler her (findes også i sorte her) // FitFlop grå støvle her // Sorel med pink detalje her // Sorte støvler med spænde fra Tommy Hilfiger her // Støvler med krokodille-præg fra Carla F her // Vagabond støvler her // Biker sko fra Billi Bi her // Røde støvler fra Amust her // Røde støvler fra Billi Bi her //

YES! Det her er et tilbud jeg godt gider! Jeg har den sidste uge siddet og støvsuget nettet for vinterstøvler, og det er ikke lykkes mig at finde nogen. Men NU har jeg fundet dem. Og 8 andre par der også godt måtte komme hjem til mig og bo. Og lige præcis i dag sparer du 20% på dine vinterstøvler (ved køb over 999,-). Sådan her gør du:

Brug koden: SHOES20 (gælder ordrer over 999 DKK)

Alle sko, som er med i kampagnen, vil være markeret på siden med \"SHOES20\

Sko til kvinder finder du her

Sko til mænd finder du her

Rigtig god fornøjelse med shoppingen!

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe