Når noget tragisk sker kan vi vælge at bruge det til noget

Sponsoreret indhold

img_3720Der sket noget som har fået mig til at tænke lidt over livet. Det er desværre ofte ikke så glade ting der får os til at stoppe op og forholde os til livet. Årsagen kommer her.Forleden aften fik jeg en besked. En tidligere kollega, som jeg stadig var i kontakt med, og som er jævnaldrende med mig, hun tabte kampen mod kræft i denne uge. Jeg har hendes flyttekasser stående i min kælder og jeg skrev med hende for få uger siden. Jeg troede faktisk hun var i bedring. Men pludselig fik jeg beskeden om at hun er blevet en stjerne på himlen, og jeg har været i semi-chok lige siden. For vi tror jo ikke vi kan dø. Mange af os lever som om vi har masser af tid tilbage til alt det der skal gøre os glade senere i livet. Men livet er så skrøbeligt og livet kan slutte i morgen. Potentielt set for os allesammen. Det har jeg glemt at tænke over. Især i en tid hvor livet, for mig i hvert fald, har været meget stressende og fyldt med tunge emner. Det skal være slut nu.Derfor lavede jeg en liste over ting jeg gerne vil gøre noget ved, og som jeg har skubbet foran mig, fordi det er ting jeg kan gøre
  • når jeg har mere overskud
  • når jeg får mere tid
  • når jeg har mere styr på X,Y og Z
  • når jeg ...
  • hvis jeg ...
Og så tænkte jeg på smukke fantastiske M, som nu ikke længere er i blandt os. Og så tænkte jeg at jeg skylder mig selv, og hende, at leve livet nu. 

YOU BIG FAT BUT IS GETTING IN YOUR WAY

Derfor har allerede jeg sat følgende i gang (mere vil komme, en ting ad gangen):Fra og med denne uge har jeg besluttet at lave madplaner. 1 uge, 1 plan. Jeg satte mig ned, planlagde hele ugen, skrev en komplet indkøbsliste, og så gik jeg på nemlig.com og købte ALT ind til hele ugen. For et af mine ønsker er at spise sundt fast, og ikke kun når jeg synes jeg har overskud og energi. Eller. Jeg spiser faktisk altid rimelig sundt, men brasekartofler og plasticpakket salat er bare ikke en skid lækkert. Og jeg kan egentlig ret godt lide at lave mad selv. Jeg er nødt til at stoppe med at vente på at energien kommer, jeg starter bare nu, så kommer energien garanteret helt af sig selv.img_3811

(Madplan-blokken har jeg købt i søstrene grene)

Indtil videre er jeg helt oppe og ringe over hvor lækkert det her mad-koncept er. Jeg skal overhovedet ikke tænke på indkøb eller menuer eller lange køer i Netto med en træt unge længere. ALT er ordnet. Jeg kan allerede mærke hvor meget ekstra overskud der er frigjort fordi det hele er planlagt. Jeg føler mig simpelthen så voksen-Ulla og det føles fantastisk! Så her er mine retter fra i dag og i går:img_3958Chicken nuggets med salat-bar. Emsen ELSKER dette koncept og de der nuggets, de er så lækre at de slår ALLE andre nuggets jeg nogensinde har smagt. ALLE! Opskriften er fra Jane Faerbers bog "Mæt og slank med LCHF" (annoncelink: køb den her). Det tog 20 minutter at lave (selvom jeg aldrig har lavet retten før) og det er helt sikkert en ret jeg skal lave igen. Snart! (Jeg satte naturligvis først Heinz Ketchup på bordet EFTER jeg havde taget dette billede, man er vel amatør-madblogger-type nu)img_3898 img_3894Beklager skyggen, men altså. Det her fik vi i går. LÆKKER ret fra samme Jane Faerber bog (annoncelink: her finder du den, den fås også som E-bog så jeg lige). Laks med Dukkah og bønnesalat. Emsen er ret vild med bønner. Ikke så meget med laks. Endnu. men det skal nok komme. Bønnesalaten spiste jeg som om det var en pose M&M's (dem med peanuts). Mit labrador-gen satte ind og jeg kunne slet ikke stoppe igen. Sådan har jeg fandme aldrig haft det med bønner før!Jeg har så meget optur over den her forandring, og jeg er mest overrasket over hvor meget plads mine madplaner frigør i hjernen. Jeg bruger åbenbart en del tid på at tænke på mad. Morgenmaden er også planlagt og frokosten er altid bare rester fra dagen før. Easy peasy!Så tak Manja fordi du også gør en forskel efter du er rejst herfra. Jeg er slet ikke færdig med dig! Jeg ved du sidder deroppe på en sky og slår en (pisse)høj latter op over mine tiltag, men jeg ved også du er stolt af din gamle coach.Hvilke begivenheder har fået dig til at lave u-vendinger i livet? Store og små?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe