Emma og Ellos elsker efteråret

Skærmbillede 2016-09-29 kl. 23.14.18

Annoncelinks: // Top med flæser og stjerner fra Ellos her // Kjole fra Ellos her // Pyjamas i økologisk bomuld her // Leggings med knald på her // Garderobe stativ til børn her // Sengebord her // Morgenkåbe her // Klodser her //

ÅH! Min yndlingstid på året! Det bliver hurtigere mørkt, det er koldt udenfor, vi skal have alle uldtrøjerne og støvlerne frem igen. Efteråret er den tid hvor træerne trækker sig ned i rødderne og fordyber sig, bladene falder af og træerne gør klar til vinter. Nogen af det bedste jeg ved er pyjamas, stearinlys, morgenkåbe og loungewear. Derfor har jeg lavet en lille inspirations-kollage til... ja faktisk til Emsen, men det kunne jo være du også havde et barn derhjemme der elsker efterår og lounge-stemning. Jeg tror Emsen og jeg skal lave hjemme-spa en dag meget snart.

Hvad har du købt ind til efterårsgarderoben?

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe