DIY: Mal på sten, stenmaling, den nye meditation og min nye yndlingsbeskæftigelse

Ikke sponsoreret

IMG_3779DIY: Mal på sten, stenmaling, den nye meditation og min nye yndlingsbeskæftigelseManner, jeg er i himlen! Jeg har længe haft brug for et afkoblings-projekt. Der er sket så meget, og jeg har haft brug for et lille rum hvor jeg bare kobler fra og ikke skal præstere noget, være noget, forholde mig til noget eller tage stilling til noget.Inspireret af ham her Thomas på Instagram (tjek lige hans fantastiske sten-malinger ud her), måtte jeg simpelthen prøve at kaste mig ud i min kreative sten-maler-side. Og eftersom jeg nul erfaring har med at male på sten, så kan det kun blive fantastisk!Hvad skal man så bruge?Jeg spurgte Thomas, og han bruger Posca-tuscher (find dem her). Jeg købte en pakke tuscher og en lak, og så tog jeg min datter i hånden og gik ud og samlede sten.Jeg vaskede alle sten og lod dem ligge i kogende vand, hvorefter jeg lod dem tørre og gav dem en omgang lak (udenfor, det stinker det skidt).Og så lod jeg ellers fantasien (og Pinterest) løbe af med mig. Nogle af stenene er direkte kopieret fra Pinterest, andre er min frie fantasi. Jeg er kun lige begyndt, og dette er mine første 10 sten. Jeg kan SLET ikke vente med at lave flere, men jeg har ikke flere sten hjemme, så det må vente til en anden dag. Jeg afslutter også lige med at give stenen en omgang lak når jeg har malet færdig.Mit næste projekt skal være alfabetet, så Emsen kan lege med alfabetet i sten-version. Hun er allerede stor fan af min nye hobby og synes det er sjovt at lege med de farverige sten.IMG_3789IMG_3788Her er min hus, skov og sky - sten. Den er jeg selv svært tilfreds med. Stenmaling for the win.IMG_3787Pingvinen fandt jeg på pinterest. Der ligger et hav af smukke sten med de smukkeste dekorationer på, det er bare med at komme igang.IMG_3786Selvfølgelig skal Emma Jo have sin egen malede sten. Jeg må til stranden og finde lidt større sten snart, så jeg kan lave et større navneskilt til hende.IMG_3785Denne er min yndlings-sten. Den er så fin og lille og blød. Jeg har lyst til at få lavet den til et vedhæng eller noget. Og så kan jeg jo senere bare sige at det er Emsen der har lavet den i skolen, eller noget.IMG_3784Fe og træ-stenIMG_3783Træ-sten.IMG_3781Alt godt fra dyreriget - sten.IMG_3780Får-stenen. Jeg glæder mig til den er helt tør så Emsen kan lege med den. Hun har været henne og sige "får får får" et par gange i dag. Jeg måtte lige rette og sige "nej skat, får får lam" (det er sidst på måneden, det er hvad du kan forvente, humormæssigt).IMG_3777Her er lidt "behind the scenes" sten-værksted inden der ryger lak på og inden "Emma Jo stenen" har fået hvide striber. OG lige et lille bonus-tip. Denne weekend holder Panduro Hobby udsalg, du sparer 25% på alle varer (opdagede jeg lige ved et tilfælde i dag). Jeg har lige hamstret lidt ekstra maling lidt sten-lim og nogle pensler, fordi jeg har tænkt mig at male nogle lidt større sten, og så rækker en tusch altså ikke så langt. Se denne video og bliv inspireret (det gjorde jeg) og så købte jeg ca. alt det de siger i videoen man skal bruge: https://youtu.be/9d7t-FsnZhsSeriøst, jeg kan slet ikke stoppe igen. Det er så fedt det her! Totalt fordybelse, ro og glæde. Og min kreative side elsker at den bare skal male det der nu engang kommer ud af hjernen. Og så er det virkelig hyggeligt at gå og samle sten sammen med Emsen.Hvad er din hobby?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe