Hvis du er mor SKAL du kende hende her! Det er min nye gudinde!

Skærmbillede 2016-09-25 kl. 23.38.35Du har muligvis allarede set hendes video om amning. Den er blevet set en 4-5 millioner gange. Du kunne potentielt set godt være en af dem. Ellers skal du se den her. Om hvor klamt det er at kvinder ammer offentligt. Ad. Føj. Skandaløst. Vradr!Jeg elsker hende! Jeg elsker hendes ærlighed og hendes holdning til dessert. ALLE dage skal ende med dessert. ALLE! Især de hårde. Hun æder stort set også dessert eller snacks i alle sine videoer. Jeg fucking elsker hende! Jeg elsker hendes tilgang, hendes holdninger og hendes videoer.Derfor tænkte jeg at du måske også ville elske hende, hvis du kendte til hende. Yes?NJOY! https://www.youtube.com/watch?v=M4OKjNB7KMoDeppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe