Et lille halløj fra en uge i helvede

I-am-a-hot-dancer-trapped-in-this-figureJeg er ikke blevet kidnappet til Kulhuse igen (endnu, det bliver jeg om en time). Til gengæld er jeg havnet i vaccine/feber-eftervirkninger af vaccine / ingen søvn / snotnæse oooooooog så kvitterer vi lige med en ny tand. Ikke mig. Emsen. Jeg har sammenlagt sovet ikke ret meget den sidste uge. Så da jeg i morges vågnede op og opdagede at vi har sovet 12 timer uden at vågne en eneste gang begge to, så vidste jeg bare at jeg var tilbage i himlen.Så hver gang jeg i løbet af ugen har tænkt "ej det skal jeg skrive en blog om", så er der kommet en dyb mørk stemme fra alle væggene, der har klukket MUAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHA som om det kommer til at ske!Hvordan har din uge været?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe