Min hemmelige efterårsforelskelse

IMG_3302 Ej, jeg har noget jeg skal indrømme, som jeg ikke er særlig stolt over. Jeg er totalt meget ikke en sommerfan. Altså jeg er det på papir, bevares, jeg elsker sommer. Jo, hvis jeg befinder mig på en sejlbåd, så er sommer noget af det bedste i verden. Men det gør jeg som regel kun en uge eller to i løbet af sommeren. Resten af tiden er sommeren:ALT for mange menneskerALT for meget svedALT for lidt tøj der ser lækkert udALT for meget tung luftALT for meget der klistererALT for mange myg og insekterJeg gider som sagt godt sommer på en båd, eller hvis jeg er i udlandet, men jeg har mange dage om sommeren hvor jeg nærmest får stress over at "nu skal vi udenfor for vejret er jo så skønt". Jaja, eller også tager jeg bare en dag foran computeren. Det svarer til at man spiser en kanelsnegl eller tager noget coke, alle tre dele er efterhånden lige forbudt.Så hvad er min yndlingsårstid? Det er resten af året. Jeg elsker foråret, jeg elsker vinteren og jeg knuselsker efteråret. Jeg elsker når træerne falder af bladene og vinden rusker i træerne og man kan tænde stearinlys og putte sig tæt ind til sin kæreste (hvis man har sådan en) under dynen (uden at dø af hedeture og myggestik), og se en film og høre naturen banke på ruderne udenfor.Jeg elsker efterårsmode, dans i regnpytter, sweatre, jeans og lukkede ankelstøvler. Åh hvor jeg elsker at i dag er den første dag i et lækkert efterår fyldt med temperamentsfyldt vejr der er lige til at danse iIMG_3309Hvad er din yndlings-årstid? Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe