Slap lige af i Kulhuse (om en heeeeeeelt ufrivillig bortførelse til sol og strand)

IMG_3275Der er stille på bloggen lige i de her dage, og det er ikke min skyld, det er sensommerens. Vi er simpelthen blevet tvunget ind i en bil og er blevet bortført til Kulhuse, hvor vi tilbringer de sidste dage i solens lune stråler. Her er nogle billeder der dokumenterer hvor meget vi lider under denne totalt ufrivillige tur til hulk...Kulhuse.IMG_3290Emsen er overladt totalt til sig selv og tvunget til... ja.... skammeligt... at læse en BOG! Og hun må være et meget indelukket barn siden hun sådan kan få tiden til at flyve afsted sådan helt alene. Pyha!IMG_3281Det er den morgenstund vi er tvunget til at kigge på når vi står op om morgenen. Vi kan nææææææsten ikke holde det ud.IMG_3269Emsen laver "TADAAAA" øvelse fordi hun ved at det holder modet, håbet og humøret oppe i forhold til en dag at blive løsladt fra denne forfærdelige situation.IMG_3251Her er hun gået omkuld. Proppet med kiks og vand og klapsammenmadder og is og gulerødder. Stakkels barn... IMG_3222Hun har det forfærdeligt her, det ses tydeligt på billederne. Især dette.IMG_3249Jeg er så trist og anspændt. Phew. Kan næsten ikke holde sammen på mig selv. Jeg bliver tvunget til at lave ingenting, bliver vartet op og vågner af fuglelyd og kærlige klap på næsen når Emsen slår øjenene og og råber "BOOOOOOG!"IMG_3195De to gidsler.Jeg er gået i gang med at skrive mine erindringer ned i tilfælde af at vi aldrig kommer herfra igen Her er gidseltageren. God mod dyr, helt forfærdelig mod mennesker. Puha. I aften skal vi lave snobrød. forfærdeligheden vil ingen ende tage :DSend flere penge!Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe