Jeg har sgu været til numerolog... og hedder ikke længere Anne Deppe

bare anneDen havde du ikke set komme. For det havde jeg heller ikke. Jeg havde det faktisk sådan "over my dead body" agtigt. Men ca 70% af mit netværk har været til numerolog (også dem du ikke tror der har), og jeg har en veninde som blev ved med at nævne det der tal-halløj for mig. På et tidspunkt i november sidste år endte jeg med at booke en session. Jeg tror simpelthen ikke på det og de fleste af de numerologer jeg er stødt på virker lidt...mmm hvordan skal jeg sige det. Ultraspirituelle (se videoen, den er sjov). Men det var lige indtil jeg mødte Kristine Øjken (find hende her). Hun er skabs-jyde, kan læse døde sprog, hieroglyffer og den slags (efter mange år på uni) og har hovedet skruet virkelig godt på. Og så var jeg hooked.Jeg har sgu været til numerolog. Sessionen startede med at jeg sagde "jeg tror ikke på det og jeg skal I HVERT FALD IKKE skifte navn, men jeg vil gerne se hvad du kan se der ligger i mit navn og i min fødselsdato og roder rundt". Sidste år i november startede hele mit mareridt med underboen og jeg famlede ud efter hvert lille græsstrå jeg kunne få fat i. Så jeg fik fat i Kristine.Hvad hun sagde vil jeg ikke komme ind på her, men jeg kan sige så meget at efter en time kiggede jeg Kristine dybt i øjnene og sagde "godt så, du sender bare nogle navnelister, og hvor hurtigt kan jeg så få skiftet mit navn?"En uge efter hed jeg noget helt andet, og det gør jeg stadig. Meningen var at ingen skulle vide noget. Kun lige min familie, så de ved hvad jeg hedder rigtigt, hvis jeg nu skulle blive væk i en tsunami i Thailand og de skulle søge efter mig. Så er det jo meget godt de ved jeg hedder Mathulla Safira Beate Karl Singaporre Mesterhak (sense the tone).Så ja. Nu hedder jeg noget andet.Men det sidste halve år er mit nye navn poppet op og op og op, og i dag er det helt uundgåeligt at jeg går offentligt med mit nye navn. Det føles bare så rigtigt og det giver så meget mening. Og der hvor jeg er i mit liv lige nu skal der ske et helt nyt skifte. Noget gammelt og tungt skal slippes for evigt og noget nyt og let skal indtage sin plads. Dermed ikke sagt at livet aldrig bliver hårdt igen, for selvfølgelig gør det det. Det er jo livet for helvede. Men jeg er glad for at skulle gå fremtiden i møde med mit nye navn. Som jeg ikke er klar til afsløre just yet (og hvis du kender det så holder du bøtte de næste par uger). Men meget snart. Jeg ville bare fortælle dig at der sker noget vildt stort og at jeg har totalt sommerfugle i maven over det.Jeg har fortalt det til mine mest konservative forretningsforbindelser i mit firma. De synes bare det er sejt og skørt. Fordi de jo ved hvem jeg er og hvad jeg står for. Og hvordan kan jeg coache og holde foredrag om at bryde barriererne og kaste sig ud i noget nyt, hvis jeg ikke selv går foran? Det er fordelen ved at leve af at være sig selv. Man kan sgu gøre hvad man vil og følge hjertet, og de kunder (og læsere her på bloggen) der synes det er for meget, de er heldigvis frie til at forlade festen. Og nye vil komme til helt af sig selv. Sådan er det når vi står ved dem vi er. Nogle vil smutte andre vil joine.Så ja. I øjeblikket sker der simpelthen så meget nyt som jeg er ved at dø for at fortælle om. Men det kræver at jeg fortæller om mit navneskifte først for at det skal give mening. Så den process starter jeg på nu.Så. Nu er det sagt.God mandag alligevel. Jeg glæder mig til at dele mit nye navn med dig! Og jeg har de vildeste sommerfugle i maven. Og nej jeg hedder ikke Mesterhak :DDeppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe