Maxpinlig! Har jeg egentlig fortalt dig om den Tinder-date hvor jeg endte på skadestuen?

Skærmbillede 2016-09-08 kl. 21.29.39Vi har lige lagt på. 40 minutter og mange sekunder. Men tiden forsvandt mens vi snakkede, og jeg elsker at jeg er blevet sådan en der har veninder. For det har jeg ikke altid været. Jeg har i mange mange år haft næsten udelukkende drengevenner. Men de seneste 6-7 år har det ændret sig, og jeg ved ikke hvad jeg ville gøre uden alle de fantastiske kvinder jeg er omgivet af i mit liv. Især dem man deler de helt pinlige historier med. Som f.eks da jeg måtte en smut på skadestuen efter en Tinder-date. Og jo du får historien om lidt.Jeg har egentlig haft en temmelig hård dag i dag. Nogle dage slår det mig lidt ud af kurs, det med at historien med underboen gik hen og blev så skidt i stedet for at blive godt. Så jeg inviterede min mor på middag sammen med mig og Ems, og vi har haft en dejlig aften med hygge, ro og afslapning. Klokken for tre kvarter siden ringer jeg til min veninde, og kender du de der samtaler der starter med "fårk en nederen dag i dag" og ender med "ej, har jeg ikke fortalt dig om ham jeg knaldede med til havefesten ude bagved cykelskuret?" og vi runder "men selvom han havde en skæv pik så kunne den faktisk godt noget" og "så var der lort over det hele" (det sidste var babyrelateret). Det er de bedste samtaler i verden. A trip down memory's sexy lane.(hvis du er i direkte familie med mig skal du nok ikke læse videre nu, især ikke hvis vi skal se hinanden i øjnene til næste familie-tam-tam)Nå, men så havde jeg været på Tinder. Skrevet med en yngre fyr end mig. Noget yngre. En ung fyr der kunne være default-billedet i en billedramme i butikken. Virkelig meget pæn. Han ville gerne mødes. Vi mødtes så. Gik en lang tur rundt om Utterslev Mose. Han spurgte om han var godkendt. Det var han. Ja, om vi så ikke bare kunne smutte hjem til mig og knalde? Jo men det kunne vi da godt. Det var vist en onsdag eftermiddag.Han var virkelig pæn.Nå, men jeg tænkte "det var nok det" og havde ingen som helst ønsker eller forventninger i retningen af at skulle se ham igen. Men efter et par dage skrev han og spurgte om vi skulle gentage successen. Det lød som en rigtig god ide. Så det gjorde vi.Seriøst, mor, familie, stop med at læse nu.Men...Der skete noget.Under cirkusshowet, om man vil, var der et lille hår der havde sat sig fast i min hals. Jeg havde svoret jeg aldrig ville stå ved denne historie offentligt, men altså. Jeg trænger til at høre andre pinlige historier, so don't leave me hanging kære læser! Det er din tur i kommentarfeltet lige om lidt.Nå. Det der så skete var at jeg hostede og harkede så meget at jeg aldrig hørte fra lækker ung modellos igen. Til gengæld ringede jeg til en god ven, som kørte mig på skadestuen. Der måtte hjælp til udefra. Og min ven insisterede på at høre historien. Og jeg fortalte den. Og han skreg af grin.Da vi kommer ind på skadestuen sker følgende:Sygeplejerske: Hvad er der sket?Mig: Der er et hår der sidder fast i min halsSygeplejerske: Er du sikker på det? Altså hvordan ved du at der er kommet et hår derned?Min ven Lars: HAHAHAHAHAHA (er nødt til at forlade området fordi mine øjne er ved at spidde ham til plukfisk)Mig: Jeg er helt sikker på at der sidder et hårSygeplejerske: Altså, når man f.eks er ved at blive forkølet kan det godt føles lidt som om der sidder et hår, men så er det bare almindelig irritation i halsenMig: Jeg VED der sidder et hår, jeg vil gerne bede om at I hjælper mig med at få det ud tak(Jeg kan nu høre Lars skrige af grin ude på den anden side af indgangen)Sygeplejerske: Nåmen så tag plads. Og jeg kommer lige med noget danskvand, så kan du gurgle lidt og se om det kan løsne lidt op. Og sådan blev det så at jeg simpelthen fik fjernet et hår efter et Tinder-relateret cirkusshow-job på Gentofte skadestue. Tra la la! Og det jeg i virkeligheden ville sige med dette blogindlæg, det var at jeg elsker mine dejlige veninder og alle de dejlige damer jeg har omkring mig i mit liv. Og et opgør mod at det hele skal være så skide pænt og rigtigt. Det er det aldrig. Jeg elsker mine veninder. Jeg elsker at jeg ikke får lov at blive hængende til tørre når jeg f.eks fortæller det her til nogen. Men at jeg bare bliver kvitteret med en lige så latterlig historie, og så elsker jeg dem bare endnu mere.Kom så. Du kan bare kalde dig "Bolette" i kommentarfeltet. Fortæl, hvad har du lavet af narrestreger?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe