Velkommen hjem til mig nye yndlingskjole + styling

Skærmbillede 2016-08-30 kl. 21.24.09

Annoncelinks: //Kjole fra Malene Birger her // Sko fra Tiger of Sweden her //  Sko fra Mango her // Sneakers fra Asos her // Lang Cardigan Objalisja her // Trenchcoat Carin Wester (50%) her // Bælte Twist & Tango her // Statement ur fra Dyrberg Kern her //

Her til aften har jeg pakket min fine nye yndlingskjole ud. Den er ikke strøget endnu, men jeg skulle lige se om den var lige så pæn i virkeligheden, og så blev jeg straks så forelsket at jeg skyndte mig at tage et billede af den.

Jeg er helt vild med farven og med mulighederne i kjolen, som både går under skinny jeans og med en chunky cardigan over, med sneakers, med stilletter og med bare tæer i strandkanten og morgenhår. Jeg fik øje på den fordi Medina, af alle mennesker, havde den på hos tatovøren i New York, og så var jeg nødt til at eje den kjole.

Skærmbillede 2016-08-30 kl. 21.27.45

Jeg kommer til at bo i den kjole. Hvilket er godt, for den er ikke billig. Men jeg vil hellere investere lidt mere i noget god kvalitet, som ikke alle har, og så slide den helt tynd. Jeg bygger mine tøj-investeringer på hvad tøjet/skoene/taskerne kommer til at koste mig pr. gang. Hvis jeg kun bruger denne kjole 3 gange, så koster den mig 600 kr pr gang. Hvilket er ALT for dyrt. Men hvis jeg bruger den 20 gange, så koster den mig under 100 kroner pr gang. Hvilket er billigt. Modsat en kjole jeg engang købte i H&M (jeg elsker H&M by the way!), som lignede den jeg i virkeligheden gerne ville have haft, og som derfor aldrig blev brugt. Den kostede mig 499kr og har skabt nul værdi. Hvis nu jeg havde købt den kjole den mindede mig om, så kunne det være jeg havde brugt 1500kr, men kjolen havde kostet mig 120 kr pr gang.

Mit tøj bor generelt i mit klædeskab i mange mange år før det ryger videre, fordi det er ret klassisk og fordi det kan kombineres på en masse måder.

Her er en kjole jeg har tænkt mig skal vare mange år og som skal være rigtig billig pr. gang jeg bruger den

Hvad er dit seneste køb? (gerne med link)

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe