Smykker der forandrer verden #JFAGC2016 by Jewelry by AD

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Jewelry by AD

 Jewelry for a good cause annemette djernæs 2016 jfagcI sidste uge var jeg inviteret til presse event i Cath Danneskiold-Samsøe's smukke hjem i Bredgade i København. Årsagen er lanceringen af  Jewelry by AD's nye smykkekollektion, kombineret med et stort behov for hjælp både i verden og rundt i Danmark. Smykkedesigner Annemette Djernæs er en af de danskere der ikke sidder og venter på at de andre gør noget. Hun har dedikeret en del af sit arbejdsliv og sin virksomhed til at samle penge ind til hjertesager. I samarbejde med en række kendte ambassadører lancerer hun hvert år en ny kollektion til fordel for forskellige NGO'er der gør en forskel der hvor der er allermest brug for det.IMG_2070Jewelry for a good cause annemette djernæs 2016 jfagcI år havde disse skønheder sagt ja tak til et samarbejde. Superhotte model Mathilde Gøhler, Inspirerende kickass sangerinde Szhirley, designer Lasse Spangenberg, Marketingdirektør for Gyldendal og businesswoman Mette Holbæk, studievært og redaktionschef Camilla Miehe-Renard, musiker og sanger Sascha Dupont, grevinde Cath Danneskiold, Samsøe og naturligvis designer Annemette Djernæs.Hver designer har designet deres eget smykke og har selv valgt hvilken NGO pengene fra smykkesalget skal gå til. Du kan læse meget mere på Jewelry by AD's hjemmeside her.Her er mine 3 favoritter:jewelry by ad szhirley jfacSzhirley har designet en smuk halskæde med en drømmefanger i. Szhirley støtter Børnehjælpsdagen, som arbejder for at gøre udsatte unge robuste og parate til voksenlivet. Derhjemme har hun også drømmefangere oppe til at fange de slemme drømme, og for hende er Børnehjælpsdagen's sag en stor drømmefanger for alle de unge der ikke har en mor og en far til at støtte dem i livet. Læs mere her og forudbestil din drømmefanger allerede nu (jeg er nødt til at eje den, både fordi den er smuk og fordi jeg er vild med formålet!)Skærmbillede 2016-08-28 kl. 14.41.47Annemette Djernæs har designet dette smukke armbånd, hvor overskuddet går til Alzheimerforeningen. Smykket er utrolig smukt og enkelt og alle der har haft Alzheimer ind på livet ved hvor vigtigt det er at der bliver arbejdet for mennesker med demens og pårørende. Læs mere og forudbestil armbåndet her. Skærmbillede 2016-08-28 kl. 14.45.12 Model og gudesmukke Mathilde Gøhler har designet denne smukke ring, som jeg har været helt vild med siden jeg så den første gang på Instagram. Mathilde støtter SOS-børnebyerne, som arbejder for at hjælpe forældreløse børn til at få en tryg barndom. Børn der har været udsatte for overgreb, ikke får lægehjælp og kæmper med sult har hårdt brug for støtte. Forudbestil ringen her og læs mere om sagen. Her er den tæt på:IMG_2296Her er lidt stemningsbilleder fra eventet og fra Cath's beundringsværdige hjem:IMG_2036Grevinden sammen med designeren Lasse SpangenbergIMG_2067Szhirley fortæller om sit smykke og Børnehjælpsdagen:IMG_2045Stolen hvor en række kendte danskere har siddet. Jeg nåede lige at tænke "nårh, med dronningen har ikke siddet i den", men grevinden topper den lige med at have et billede af sig selv og dronningen nedenunder. Resten af tiden gik jeg bare rundt og måbede over det fantastiske hjem og alle de oplevelser og det rige (på alle planer) liv hjemmet bærer præg af.IMG_2057Grevinde Cath bliver interviewet af pressenIMG_2056Hvem kunne ikke sidde og skrive store tanker ved dette smukke skrivebord?IMG_2064Fra udstillingen:IMG_2062Alle lytter til de stærke argumenter for hvorfor der er brug for hjælp derude.IMG_2043En ydmyg lille bogreol. Er du også typen der lurer på hvilke bøger folk har stående? Man kan godt lidt føle at nogen har set dig nøgen, efter de har nærstuderet deres bogreol, kender du ikke det?"Nårhh, har du DE bøger stående? Nårhh så du er sådan en"IMG_2034Jeg håber smykkesalget går bananas så vi kan få sendt en masse penge afsted til de vigtige sager derude. Hjælp med at sprede budskabet, og hop ind til Jewelry by AD og bestil dit yndlingsmykke allerede - det kan du gøre lige her.Hvilket et er din favorit?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe