Anti-soccermom dag VOL. 2 nu med aften-update (og mere is tak!)

huggies-mom (1)Update på vol 1, tidligere i dag (læs her)Så, Emsen endte med at sove en time til middag i dag (1 time!!) og så skulle vi afsted til familie-middag. EN overtræt ninja kombineret med mange mennesker og en meget (MEGET) træt ninja-mor er altid en fest på internationalt niveau (!).Da vi endelig kom hjem, efter jeg har fodret ninjaen med is, chips, feta og broccoli (deler opskriften en anden dag), havde Emsen opfundet et nyt sprog. Vi lagde os i sengen i en bælgragende mørk lejlilghed, i håb om at min overtrætte ninja ville falde lynhurtigt i søvn."HAHAHAHHAH (tænkte universet) I think not!"Emsen har ligget og øvet sit nye sprog den sidste halvanden time:Sætning 1:BIGGUBIGGUBIGGU SK SK SK SK SK BIGGUBIGGU BIGGU BIGGU (udtales lynhurtigt)Sætning 2:GUGGLEGUGGLEGUGGLEGUGGLEGUGGGLESætning 3:APS HAPS BABS HAP HAPS HAPS APS HAPS APS HAPSOg så gentager du bare de tre sætninger i halvanden time, kombineret med et "MUAHHAHAHAHHH fnise fnise" grin. En blanding af dracula-grinet og en teletubbie-grin.SÅ har du essensen af min anti-soccermom aftenJeg har slet ikke noget vin i huset, så nu tror jeg bare jeg stirrer tomt ud i luften i 10 minutter og så går jeg i seng. Godnat og sov godt!Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe