Nyheder fra Emsens (og mit) favoritmærke - cool design budgetvenlige priser, lækker kvalitet

Hust and Claire nyheder

Annoncelinks: Nattøj her // Verdens fedeste cardigan her (kun få tilbage! Jeg har lige bestilt den til Emsen) // Blomstret bluse her // Lækre uldbukser her // 

Åh, noget af det bedste ved nettet er at sidde og lure på alle de smukke nyheder i alle de skønne online shops. Især til Emsen. Mit yndlingsmærke til Emsen er Hust & Claire, som balancerer god kvalitet, gode priser og lækkert design til spitzenklasse. Alt hvad jeg hidtil har købt til Emsen fra det mærke er det tøj jeg har været mest glad for til hende. Tøjet holder sig blødt og lækkert, tøjet holder formen og vi får så mange roser for Emsens stil når hun er iført Hust&Claire.

Hvad er dit favoritmærke til ungerne?

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe