Mit første finurlige møde med Pokemon Go

Skærmbillede 2016-08-11 kl. 20.54.14

(billedet er lånt, det er ikke de tre drenge jeg omtaler i dette indlæg)

Torsdag d. 11. august var dagen hvor jeg havde min første rigtige Pokemon-relaterede oplevelse. Emsen og jeg var ude og gå en tur i Lyngby i dag. Emsen er ret vild med Gangnam Style i øjeblikket, og jeg havde sat musikvideoen på Youtube på mobilen og hun sad og rockede med i klapvognen (jo hun rocker nu, eller boogi'er).  Mens vi chiller, kan jeg se 3 drenge stå halvt inde i en busk. Den ene dreng får øje på mig og nærmest løber hen mod mig. De har vel været 12-13 år gamle."VI HAR FANGET EN MEW (!!?), VI HAR FANGET EN MEW, Det er en af de SJÆLDNE!" småråber han til mig i ren begejstring. Da jeg har fulgt lidt med i nyhederne fanger jeg hurtigt at det er Pokemon Go hans henvendelse drejer sig om, så jeg hopper med i begejstringen med begge ben og udbryder "det er simpelthen ikke rigtigt, er der en lige her?"Hans øjne lyser op i et festfyrværkeri: "JAAAA!" og han kan slet ikke få armene ned.Vi er nu nået op til de andre to knægte og den ene begynder at boogi'e med til Gangnam Style. Han siger "din pige har en god musiksmag".Jeg kvitterer med et "tak, og skidegodt fanget drenge, tak fordi I fortalte det, I er seje!" Og så gik vi hjem og jeg følte mig totalt ung og med på beatet.Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe