Skaaaaat? Har du brugt mors computer igen?

Skærmbillede 2016-08-11 kl. 11.28.52Emsen sover, og jeg skal lige have lavet nogle ting på computeren. Jeg åbner computeren og dette billede møder mig. Jeg er nødt til at tage et screenshot, for det er freaking sjovt. Hvad i alverden har Emsen set? Uanset hvad hun ser, om det er Teletubbies, Postmand Per, Gangnam Style (som er et kæmpe hit pt) eller Bamse og Kylling, så ender hun altid et eller andet sjovt sted, fordi hun har lært at scrolle og klikke sig videre. 8 ud af 10 gange ender hun med en svensk techno version af Gummibäer, med en grøn gummibamse der synger "Gummibäer" en masse gange. Men lige i dag er hun altså endt op med "Spidermans Cupcake show" eller noget.Da jeg så lagde computeren fra mig for at gå ud og tisse, åbner jeg låget til toilettet, og dernede ligger min massage-olie fra Weleda. Emsen har nemlig også lært at åbne lågen, smide legetøj/vatpinde/massageolie/knækbrød/min ene sok/whatever ned i kummen, OG lukke efter sig så mor ikke opdager det.Og på vej tilbage til computeren har jeg trådt i noget banan fra i morges der lå på gulvet.IMG_1574Helt seriøst, jeg elsker at være mor. Jeg elsker at hive en sok op fra toilettet, jeg elsker det glimt min datter har i øjnene når hun helt tydeligvis er ude på narrestreger. Jeg elsker at samle banan op fra gulvet og opdage at hun igen har abonneret på et eller andet på youtube, så jeg får opdateringer på min telefon hver gang der bliver loadet en ny episode fra Teletubbies.Ingen ironi, det er af hele mit hjerte helt fantastisk dejligt og med til at gøre hverdagen endnu mere sjov og tosset. Lige præcis som jeg kan lide det. Jeg glæder mig allerede til vi skal ud og lege i sne og ind og have varm kakao og varme boller med snot.Hvad er dine yndlings-narrestreger?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe