Inspiration: Nyt i garderoben, 3 (skæve) trends der holder!

IMG_1732Udsalget kører stadig på asos.com, og jeg har været inde og finde 3 ting jeg havde på shoppelisten. 3 ting jeg hermed udnævner som sæsonens kommende trends, og som du simpelthen må have i din garderobe. Er du klar til at være med på beatet til ingen penge? Skærmbillede 2016-08-08 kl. 23.36.00

Annoncelink: Pyjamas nedsat til 170kr lige nu her

Trend 1: Pyjamas!

Det bliver koldere, og kigger man ud af vinduet lige nu, så kunne man godt gå hen og tro man befandt sig et sted i slutningen af oktober. Køb en tynd pyjamas i lækkert let stof, som du kan tulle rundt i om aftenen. Jeg har denne fra Asos, og jeg elsker den. Den er tynd og fin, og jeg føler mig lidt som en Upper East side-type når jeg har den på. At jeg sp spilder både chai latte og kiksekrummer på den, det behøver vi ikke snakke mere om, men lækker, det er den.

Skærmbillede 2016-08-08 kl. 23.38.12

Annoncelink: Boyfriend Jeans nedsat til 220kr lige nu her

Trend 2: Boyfriend jeans!

De er kommet for at blive. De der jeans vores mødre gik i dengang de ikke havde stil. Dem uden form og facon rigtigt. De er blevet moderne, og jeg har faktisk ikke haft et par ordentlige Boyfriend-jeans før jeg nu har erhvervet mig de her. Til 220 kroner og med knap-lukning. I love it. Jeg har haft dem på hele weekenden uden at huske at tage et billede af dem. Shame on me. Jeg husker det i løbet af ugen, og styler dem lidt forskelligt, så du kan se hvordan man kan bruge dem på kryds og på tværs. De er både gode med fine silketoppe, med t-shirts og med store uldne sweathers. Et musthave i enhver garderobe!

Skærmbillede 2016-08-08 kl. 23.37.53  Annoncelink: Unicorn sokker til 30 kroner her

Trend 3: unicorns

Jeg er totalt solgt. Jeg elsker unicorns. Jeg er i det hele taget ret glad for finurlige detaljer og leg og sjov. Så, sjove strømler, sjove huer eller sjove øreringe er altid velkomne hos mig. Jeg har en veninde der altid har sjove strømper på, samtidig med at hun bare har en fantastisk stil. Hende har jeg ladet mig inspirere af, og nu er jeg den stolte ejer af mit første par Unicorn-socks!

Happy shopping derude!

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe