ADVARSEL! Ananas i egen juice, men jeg har brug for din hjælp!

IMG_0464Velkommen til alle nye læsere på bloggen. Vi er ved at være rigtig mange efterhånden, og jeg elsker jer for at være med på rejsen, det gør det hele lidt sjovere når vi er mange til at snakke om de sjove, de svære, de rigtig svære og de mærkelige emner.MEN!Jeg har fået en efterspørgsel fra mine læsere, og den vil jeg gerne efterkomme. Nye læsere der kommer til har svært ved at overskue hvor de skal starte, og flere har direkte efterspurgt om jeg ikke vil lave en "velkommen til, her er de 10 bedste indlæg" side. Det vil jeg gerne, jeg synes det er en skidegod ide. Men for at gøre det, er jeg nødt til at spørge jer læsere.Hvilket indlæg synes du er det bedste? Eller har inspireret dig eller rykket noget for dig?Del linket eller navnet eller stikordet i en kommentar, og så vil jeg blive mega-glad for din hjælp, så vi kan gøre det lettere for nye og kommende læsere at finde rundt herinde.Jeg glæder mig rigtig meget til at se hvad du skriver, for jeg oplever ofte at når jeg har skrevet noget hvor jeg tænker "det her bliver godt", så bliver det næsten ikke kommenteret eller delt. Og andre gange hvor jeg har sådan en "aerghhhm, er det her nu også godt nok?" så får jeg en vild respons.I er dælme heller ikke til at arbejde med altså :D Jeg værdsætter din hjælp rigtig meget <3Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe