Så nåede jeg kvalmegrænsen på de sociale medier. Ellers tak!

social media overloadSociale medier for the win. Jeg ELSKER Facebook, jeg ELSKER Instagram (næsten) og selvom jeg kun er på Snappjat et par gange ugentligt (og gerne poster 47 indslag pr gang), så synes jeg også snappen er ret awesome, især fordi Emsen synes filtrene er sjove at lege med. Men, nu kan jeg mærke jeg ikke gider mere.For nyligt lancerede Instagram "stories", meget innovativt, meget nyt, slet ikke en kopi af noget der allerede eksisterer et sted derude i forvejen (eller?). Jeg har set et par stories derinde, og jeg kan mærke at jeg simpelthen ikke gider se mere fra dem jeg følger. Heller ikke smukke Mathilde Gøhler, som jeg ellers elsker at følge (altså hvordan kan man være så smuk?). Jeg orker ikke mere. Jeg har det fint med et par billeder og et par små video-klips, men de videoer jeg har set (fra ALLE) indtil videre er simpelthen så intetsigende og ligegyldige at det kan være ligemeget. Jeg kan godt lide billederne og filmene fordi folk (som regel) gør sig lidt umage og tænker lidt over hvad de poster. Nu er det lidt mere "nårmmen es hvad jeg laver nu, jeg keder mig og derfor laver jeg en instagram-video, så du kan se mit liv mens jeg keder mig". I think not.Og så er det jo skønherligt at man helt selv kan vælge hvad man gider, og hvad man ikke gider bruge sin tid på, og det gør jeg så.Hvad med dig? Bruger du stories?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe