Et lille aften-amme-trick der virker

IMG_1534Når jeg putter Emsen om aftenen, så ammer jeg hende i søvn. Oh skræk og ve, selvom "eksperterne" siger at det skal man lade være med. Det fungerer nu fint for os, og Emsens arme er ikke faldet af eller noget, så jeg tænker lige det går.Selvom jeg bor i en lejlighed hvor jeg godt kan overskue at rydde op selvom gulvet er tapetseret med legetøj, og jeg også sagtens kan høre hvis Ems kalder om aftenen, så har jeg alligevel sat babyalarmen til. Det har jeg fordi den opfanger når hun begynder at rode rundt i søvne. Når jeg kan høre at hun roder, så smutter jeg ind og ammer hende i et par minutter, og så sover hun videre som om intet var sket. Efter ganske kort tid er hun faldet i dyb søvn, og så spiser hun først når jeg går i seng omkring 23-tiden og igen inden hun vågner om morgenen.Når hun først er bare lidt vågen, så synes hun (forståeligt nok) at hun skal op og være med til festen, også selvom hun kun har sovet ganske kort tid. Derfor har jeg babyalarmen til, for hendes skyld, så hun får en god nattesøvn. Og for min skyld så jeg har et par mor-timer. Hvad har du af små tips der virker når der skal puttes?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe