Cana Buttenschøn, Anne Deppe og et nej der bare er et skridt tættere på et ja

Skærmbillede 2016-08-05 kl. 09.21.52Nej, vi skal ikke giftes, Cana og jeg. Hun har en mand derhjemme. Jeg kunne lige se nogle sjove kommentarer ud fra overskiften. Men! Men, Cana har spurgt om jeg vil svare på nogle spørgsmål omkring det der med at blive voksen. Udover at jeg synes Cana er ret så skøn og inspirerende at følge, så har hun nogle virkelig dejlige holdninger og tankevækkende tilgange til livet, fødsler og børneopdragelse, så jeg sagde ja med det samme. For det der med at blive voksen, det tror jeg aldrig rigtig jeg har tænkt så meget over. Men det har jeg nu hvor jeg skulle svare på gode spørgsmål.Det er der kommet et blogindlæg ud af, og det kan du læse lige nøjagtig HER (link til Cana's blog)Er du blevet voksen? Og hvis ja, hvornår blev du det så?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe