Afsløring: Her er min nye tatovering

free-funny-pictures ENDELIG! Efter at have konsulteret facebook-folket og to forskellige tatovører, er det endelig lykkes mig at komme i mål med projekt tattoo! Jeg skulle både læse op på amning og tatovering, må man, må man ikke, jeg skulle finde det rigtige sted og så skulle jeg have koordineret barnepige og fridag og Ems og tider med Dario-dudens kalender.I dag lykkes det! Jeg er superglad for resultatet. Det tog ham 10 minutter at tegne det færdige resultat efter jeg havde fremvist min hjemmelavede version. Og jeg var vild med det med det samme! IMG_1571Her er min version. Jeg ville ikke have Emsens fødselsdato eller navn. Navnet kan hun jo ændre mange gange når hun bliver gammel nok til at gå til numerolog, og fødselsdatoen... det er bare sådan lidt kliché. Ninja til gengæld, det er simpelthen bare Emsen, og så kender jeg ikke ret mange der har en ninja tatoveret på kroppen. Men det har jeg nu. Her er den, one of a kind:IMG_1643Og her er min ninja 1 og 2 <3IMG_1647Dette er min 5. tatovering. Alle jeg har er nogle der betyder noget helt specielt. Jeg har aldrig fortrudt en eneste af dem, og det kommer jeg heller ikke til. For mig er de som nye fregner der blender ind og bliver en del af kroppen, jeg ser ikke rigtigt de gamle længere, men de gør mig stadig glade når jeg "får øje på dem" eller kommer i tanker om at jeg har dem.Gør det ondt at få lavet? Yes, det gør det, men det er en smerte der er til at holde ud. Jeg synes faktisk ikke det var så slemt i dag, det var som et 25 minutter langt niv. Færdig bom. Jeg fik lavet tatoveringen hos The Old Barbershop, som har walk-in og supergod hygiejne og stemning. Dario hed han, ham der lavede min tatovering. En kreativ gut fra Sindal af alle steder, han gjorde det supergodt og jeg kan varmt anbefale stedet!Har du tatoveringer? Skal du have lavet en? Hvilket sted kan du anbefale? (gerne i hele landet)Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe