Selvvalgt solofar: jeg skal have flere børn med æg fra donor

funny-dad-quotes-sleeping-with-babySelvvalgte solomødre er den nye normale familieform i følge denne artikel på TV2 (læs her). Jeg gik ind og læste debatten (aldrig en god ide), og blev virkelig overrasket over det kvindehad der mødte mig derinde. "Egoistiske kællinger" og en enkelt mand strakte den alligevel derud, hvor han kaldte solomødre for "voldtagere af børn og det skulle straffes og forbydes". I ren og skær chok over holdningerne ude i Danmark, spurgte jeg nogle gutter på Tinder hvad deres holdning egentlig er til det der med solomødre (dem der bliver insemineret og hvor der ikke er en far). Deres holdning afspejlede på ingen måde kommentarsporet. I hvert fald ikke de 5-6 fyre jeg diskuterede emnet med. Til gengæld sagde en af dem noget der fik mig til at tænke, og skrive dette blogindlæg.solo far

"Helt ærligt Anne, mon ikke, hvis mændende havde mulighed for det, så gjorde de det ikke. Jeg tror ikke der findes en enste mand som har lyst til at stå med det hele selv"
Det har jeg aldrig tænkt på.Så jeg vil virkelig gerne høre mænderne, om det forholder sig sådan?Hvis du fik muligheden, lad os sige at mænd kunne blive gravide og føde selv eller at rugemødre var tilladte. Ville du så gribe muligheden? Ville du stå med det hele selv?Hvilke tanker ville du gøre dig i beslutningsprocessen? Jeg er virkelig spændt på at høre nogle svar. Nu er mine læsere 80 % kvinder, så måske du, kære kvinde, kan spørge din mand eller din ven eller din bror eller din far eller din kæreste, så vi kan få et nuanceret billede af hvilke tanker der gøres derude.Jeg glæder mig til at læse din kommentar!Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe