Snap-pjat!

IMG_0654 Ja ja ja ja ja, jeg er røget på snapchat. Og hvis du følger mig derinde (@annedeppe), så vil du opdage at jeg er sådan en type der enten poster 78 snaps på en gang eller også hører du intet fra mig i en måned. Selvom jeg faktisk har været der er et år eller to, så er det stadig ikke blevet en vane for mig at snappe, som det er for mig at Instagramme eller Facebook'e. Til gengæld synes jeg det er virkelig sjovt at lege med filtre. Se bare her:IMG_0614Det her er vist det tætteste jeg kommer på en træningssession lige pt...IMG_0613Alle ved at kvinder ikke skider andet end regnbuer. Små fine nuttede nogle.  Nu kan vi også ørle dem. Jawzar!IMG_0612Næsejob? I think yes!IMG_0611Nu som toast.IMG_0610Feriepik.IMG_0607Det obligatoriske "gid jeg vågnede og så sådan her ud hver dag" lookIMG_0588Eller sådan her. En svensk høstblomst.IMG_0917Ems og jeg. IMG_0916Igen.IMG_0915Og mig med ansektsburk. Jeg er totalt med på det kønsneutrale beat. Er du sjov at følge derinde? Så smid dit snapnavn så vi kan følge med <3Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe