Self-pleasure injection. Se hvad jeg har købt af sære ting og sager

Når det regner, så er det nemt at sidde og surfe lidt internetshopping. Jeg kan egentlig godt lide at gå i butikker, men jeg kan efterhånden endnu bedre lide at sidde derhjemme i joggintøj og shoppe, og få leveret til døren. Ingen slæb, ingen kø, ingen sure ekspedienter. Ahhh. Bare fred, en kop the og hygge med ninjafisen.Skærmbillede 2016-07-16 kl. 22.30.48Still no!Da jeg skrev om basis-garderoben (læs det hvis du også vil slippe for tøjkriser resten af dit liv), gik jeg igennem min egen basis-garderobe, og kunne se jeg manglede en sort t-shirt. Forleden fandt jeg denne på Instagram, og selvom den har den hvide tekst, så synes jeg den er ret fed. Kvaliteten er nok ikke i top, men den er stadig fed, så den er nu på vej til mig. Man kan evt lige rulle ærmerne lidt op, for at få et lidt mere råt look. Og så ellers bare et par jeans og sneaks og en læderjakke til, så er du godt kørende. Skærmbillede 2016-07-16 kl. 22.39.35ØreringeDet er detaljerne der gør forskellen. Jeg elsker ringe og øreringe. Jeg er bare helt utrolig selektiv med hvilke smykker jeg vil have boende i mit hjem, så det tager tid at finde de rigtige smykker. For 4 år siden så jeg en kollega med de her på, i hvert fald noget lignende. Hun er en kvinde på den gode side af 50 år, og en af de smukkeste og mest velklædte kvinder jeg har mødt i mit liv. Hun kunne simpelthen ikke huske hvor hun havde køb dem, og jeg har ledt efter øreringene lige siden. Her er de så, på Ebay, til ingen penge.Skærmbillede 2016-07-16 kl. 22.43.11Nattøj til EmsenJeg elsker skyer og dråber og træer og generelt alt hvad der får tankerne tilbage til naturen. Dette sæt faldt jeg over på en blog for nyligt, og jeg var bare nødt til at have et natsæt til Emsen. Det er ankommet og skal lige vaskes, så er jeg klar med et billede. Det er superfint til prisen. Find det herSkærmbillede 2016-07-16 kl. 22.49.21En taske jeg kan have to Emsener i Det har længe været et punkt på shoppelisten at jeg skulle have en rummelig weekend-taske. En pæn en. Denne fra Day Birger et Mikkelsen faldt jeg pladask for, og den bor nu hos os. Den er med på sejlerferie, og den er lige som den skal være. Smuk, praktisk, rummelig og lækker.Skærmbillede 2016-07-16 kl. 23.02.44Op med håretJeg har en ting med headbands i øjeblikket. Tørklæder og headbands i håret. Dette er købt og betalt og er også på vej til mig, det er så smukt (har en veninde der har det). Det var alt for nu, men lidt har også sin ret. Jeg går altid på Etsy eller Ebay hvis jeg har brug for lidt inspiration. Forleden endte jeg med at sidde og surfe efter stjernehimler (de der lys man kan købe der laver stjernehimmel i hele stuen). 46 kroner inkl forsendelse fra Kino. Bom filihankat. Måske jeg alligevel ender med at købe en...Hvad er dit seneste køb?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe