Shopping FAIL: når udsalget rammer en kvindehjerne

funny women in street Jeg bliver nok anmeldt til ligestillingsministeren for at skrive dette blogindlæg, men so be it. Jeg har en god advokat, men det her gælder altså mest for kvinder.Udsalget er startet (i tilfælde af at du bor i en jordhule og stadig tror internettet kommer ind gennem den samme pind som du søger efter underjordiske vandkilder med), og når udsalget starter, så sker der noget helt forfærdeligt i mange kvinders hjerner. I hvert fald i min hjerne og i mange af mine veninders hjerner. Derfor alle kvinder. Jeg bruger samme generaliserings-metode som Inger Støjberg, som du kan se.Der sker nemlig det at vi glemmer alt om hvad der ser godt ud, og pludselig har vi transformeret os selv om til den nye stylist på Vogue, og modellerne: ja det er os selv (i alle de herlige former vi nu findes i). Det er kun i Vogue-magasiner det ser godt ud med en pels over en oliefrakke, et par glimmerbelagte stilletter uden hæl og en hat der ligner en stork. Men nope. Ikke når der er udsalg. Så det her skete i dag:redwire-singapore-sexy-black-dress-fail-taobao-1268E319C00000578-2990854-image-a-30_1426134664870Situation 1: De gule kassebukserJeg befinder mig i et prøverum. Jeg har lige fået et fremtidssyn: nemlig at solgul må være det vildeste hit til efteråret, og at de der vide kassebukser, især dem der slutter 20 centimeter over anklerne, de må gøre noget virkelig godt for en god timeglasfigur (min). Og fordi jeg er så vældig meget med på mode-beatet, ja så tænker jeg at en marineblå polyestersag af en tynd strik med asymmetrisk snit vil være en god kontrast til den skriggule kassebuks, der næsten er så flagrende at det kunne være en nederdel. Nogens mormors nederdel.Da jeg ifører mig mit über trendy look kan jeg godt se at det slet ikke fungerer. Alligevel prøver jeg (jeg lukker øjnene, knytter hænderne og kniber hele ansigtet sammen) at forestille mig at det er november, det regner, jeg har et par stilletter på til mit look (som om), og min hjerne VIL have looket til at spille. Da jeg åbner øjnene igen og opdager at det er juli og min røv aldrig har set bredere ud end i de her bukser, slipper jeg tanken og går videre til næste beklædningsdel, der også er gået videre i runden ind i omklædningsrummet.imagesSituation 2: Noget der siger "Stilet, lækre materialer og business-agtig" men også siger "Ammevenlig og utrolig vaskbar (gerne på 60 grader) og strygefri"Måske har de det hos Zara?Hvis du har set en dame gå rundt og hive ned i bluserne på ginerne inde i Zara, så er det bare mig. Det er ikke noget pervers eller gine-crush-agtigt, det er bare fordi jeg skal se om jeg kan vippe mine bryster ud over kanten. Det kan jeg for det meste ikke i noget figursyet tæt og rundhalset.Next:shopping-spree-smiles-7-funny-quotes-that-will-give-you-strength-obTEwg-quoteSituation 3: De perfekte jeans jeg ikke orker at smide skoene for at prøveDu kender det godt (håber jeg!)Du har fundet jeans på udsalg, de ligner de perfekte jeans, du kommer ind i prøverummet. Du har netop bakset dig ud af den kjole der på magisk vis undlod at revne da du tog den af igen (den passede ellers som fod i hose), og så er du nået til jeansene. Kjolen prøvede du naturligvis ud over de bukser du ankom i, for du orkede ikke at tage skoene af, og du skulle bare se om den sad godt rundt om barmen (det gjorde den, men den var næsten umulig at få af igen). Og hvis den passer om numsen mens du har bukser på, ja så passer den også uden bukser. Du tager nu den sikre vej til fiasko: du prøver bukserne uden at tage skoene af. De er jo lidt loose-boyfriend-agtige i det, så der kan godt være et par nuværende bukser indenunder.Men skoene kan lige akkurat ikke komme igennem. Og nu har du hevet så meget i dem at de også er næsten umulige at få af igen...Need I say more? En blanding af svanesøen og giraffernes parringsdans udspiller sig nu i omklædningsrummet på lige akkurat 1 kvadratmeter.'Sure it looks bad now, but try to imagine it with the right shoes.'Så er den shoppetur forbi.Jeg ender med at købe den klassiske sorte strik der kan bruges til alt, og en stribet regnjakke som jeg er sikker på jeg vil se godt ud i, især hvis jeg ender i en scene fra The Notebook. Som vi jo alle gør dagligt. FORTÆL mig kære skønne dig, om dine udsalgs-fuckups! Jeg glæder mig til at læse at jeg ikke er den eneste hvis hjerne falder ud af øret. Der er en grund til at jeg helst handler online, især under udsalget!Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe