I biografen med mange mænd der hedder Ove

en mand der hedder ove film en mand der hedder ove bogFor et par år siden var jeg inde og se en film om Justin Biebers liv sammen med en veninde. Jeg kan skrive et helt (andet) blogindlæg om hvorfor jeg er fascineret af ham, men det der er skægt i denne sammenhæng, det er at alle, undtagen min veninde og jeg, sad på ekstra sæder for at de kunne se over stolen foran. For nyligt var jeg i biografen og "En mand der hedder Ove". Jeg har haft bogen liggende, men jeg har bare ikke fået den læst, og da jeg fik et tilbud om pasning af Emsen, sagde jeg ja og tog i biffen. Her sad ingen på sæder. Til gengæld var Johan og jeg de yngste der var inde i salen, og alle de andre lignede nogen der godt kunne hedde Ove, og var cirka lige så gamle, som den gamle sure mand i filmen.For pokker en livsbekræftende film! Hvis du ikke har set den, så gør det. Den er simpelthen så god, og den fortæller en god historie om at livet ikke kan planlægges og at hjælp kommer i mange andre former end dem vi lige havde regnet med. Ligesom i det rigtige liv.Filmen fortæller også om at vi er mennesker med hver vores historie, og at historien gemmer på mange svar, og kan ændre vores opfattelse af hinanden (og accept og rummelighed) hvis vi tør dele historierne med hinanden.Jeg blev meget rørt, jeg græd flere gange, både af grin og af hjertevarme. Den er virkelig smuk den film, og virkelig sjov. Jeg elsker den genre (som jeg ikke er uddannet nok til at vide hvad hedder), det er samme stil som "Den hundredeårige der hoppede ud af vinduet"Har du set filmen?Hvad synes du om den?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe