Her er et par fraklips (bloopsere) fra vores feberweekend

IMG_0435Phew! 3,5 dags feber (den der 39,4 slags) er overstået. Jeg har båret Emsen næsten 24/7 og har haft et par anfald af hold i nakken, fordi man bare ikke flytter sig når hun endelig er faldet i søvn på mammas bryst. Halleluja. Det forklarer også hvorfor du ikke har set nye indlæg fra mig de sidste to dage, jeg har set Doc. MCStuffin på Netflix sammen med min feberramte unge dameninja. IMG_0356

Billede-tekst: her synes jeg f.eks at mine bryster ser helt gigantiske ud, og det ser ud som om jeg er ved at kvæle mit barn i bryst. Det blev derfor ikke lagt på instagrammovivh)

 Så da jeg hverken har været på Roskilde eller lavet andre spændende ting, tænkte jeg, for at holde nyhedsinteressen lidt oppe, at dele nogle fraklips, altså billeder der er sorteret fra, de er simpelthen ikke gode nok til instagram. Og alle ved at der ligger 38 billeder bag ethvert instagram billede, så her får du altså nogle af dem jeg har valgt ikke at dele. Som jeg så deler nu. Oh the irony!Jeg har bestilt indisk mad, har tændt stearinlys og har Russel Peters kørende på Netflix. Emsen sover og jeg nyder at kunne sidde oprejst med en nakke der kan bevæge sig igen. Wuhu!Selvom det har været nogle hårde dage (mest hårdt fordi det er hårdt at se de små poder have det dårligt), så har vi hygget os rigtig meget. Vi har ligget en del i sengen og gået nogle ture og fået noget frisk luft. Jeg kan huske, da jeg var barn og havde feber, at det bedste i verden var at ligge udenfor på en drømmeseng, pakket ind i dyner, og så mærke den friske luft på kinderne og næsen. Ah!Nyd billederne:IMG_0393Jeg havde Emsen med i supermarkedet, og ville tage et fint æstetisk billede af hende i slyngen, og os begge under min "sky-paraply" der altid har blå himmel. Det fungerede bare slet ikke, jeg fik kun isser og slørede billeder.IMG_0500I dag ville jeg tage et "outfit of the day" (hashtag #ootd) billede, men Emsen havde lige opdaget at hendes pegefinger passer perfekt ind i hendes ene næsebor, så det blev ikke særlig blogger-poserings-agtigt. Jeg har gemt billedet i vores "blooper" album, fordi det er skidesjovt.IMG_0455Vi kender det godt allesammen, de hyggelige sovebilleder, som vi tager. Alle ved du ikke sover, og mange glemmer at klippe den der overstrakte selfie-arm ud af billedet. Så hele kroppen slapper af, pånær den vågne arm der lige sniger kameraet i hånden og tager et bilelde af resten af dig der ligger og sover så yndigt. Jeg er selv skyldig i det. Igen er vi ude i et "death by amning" billede, som derfor ikke overlevede cuttet.IMG_0464Mens Emsen sov var dte meningen jeg skulle ordne nogle ting i hjemmet, men da det alt sammen var noget der larmede (klappe tørrestativ sammen, støvsuge og tømme opvaskemaskine), besluttede jeg mig for at tage selfies i stedet. Her er lidt flere (ud af de 38):IMG_0489 IMG_0486 IMG_0477Ja....IMG_0442Her er Emsen faldet i søvn. Hun mosler en del når hun sover, og her er hun altså moslet op i hjørnet, henover sengeranden, henover min vandflaske og hovedet ind i væggen. Men hun sov dejligt.IMG_0453Her er et af de billeder jeg tog i morges. Emsen har fået en ny ting med at sætte sig i kasser. Her har hun sat sig i sin lillebitte kuffert. "Så mor, så er jeg klar til en tur på det flyvende tæppe"Hvad har du lavet i weekenden?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe