Ursekta! Fucking flink svensker i bussen

IMG_8370Emsen og jeg var ude og køre bus i går, og på vej hjem sidder vi og peger på en plakat fyldt med ansigter. Vi hygger og Emsen synes det er sjovt at pege på ansigternes næser. Der sidder en dame i den anden side af bussen og hun får øjenkontakt med Emsen en del gange, men jeg ser det ikke, da jeg sidder næsten med ryggen til. Jeg kan bare se på Emsen at der er en der snakker med hende eller vinker til hende.Vi stiger af bussen, og damen skal af samme sted."Ursekta" siger damenJeg stopper og tænker hun gerne lige vil sludre færdig med Emsen. Hun pludrer lidt med Emsen og siger "Det er en söt flicka du har dig der". Jeg smiler til hende, for det er jo svært at argumentere imod. Hun kigger på mig og siger "men hun har en fantastisk bra mamma". Og kender du det når folk bare lige rammer den helt rigtige dag? Jeg synes jeg har været lidt på bagkant med hensyn til at være den gode overskudsagtige mor de sidste par dage (jeg har sovet ca 3-4 timer pr døgn...), så det føltes rart. Lige indtil jeg tænkte "jaja, den er god med dig, men det er sødt af dig".Men hun stopper ikke."Jeg har set dig på bussen en del gange efterhånden, og du er virkelig en fantastisk mamma, du åbner verden for din datter, du snakker med hende, leger med hende, og når hun er sur er det helt okay at hun er sur, det er meget inspirerede at se"Kapow! Lige ind i mit blødende moderhjerte. Jeg fik tårer i øjnene og takkede mange gange. Det er svært at løbe fra begrundet ros, og det ramte ind og helede noget der var gået lidt i stykker. Hun smilede til Emsen og sagde "Din mamma er fantastisk, kan I have en god dag".Så gik vi hjem og jeg tudede lidt mere og Emsen klappede mig ovenpå hovedet.Det er ikke ligemeget når vi siger sådan nogle ting til hinanden, heller ikke selvom vi aldrig har mødt hinanden hør og måske aldrig kommer til det igen.Hvornår er du sidst blevet rost af en fremmed?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe