Første katastrofe efter det britiske valg: ASOS er nede på 12. time nu!

Skærmbillede 2016-06-24 kl. 22.26.14 Bedst som jeg har skrevet om #BREXIT og hvilke konsekvenser det har for os at England nu forlader EU, opdager jeg det første offer for udfaldet af det britiske valg: ASOS er nede!OH THE HORRORDet britiske pund er styrtdykket, og folk går amok i online shopping. Om de selv har lukket ned for at ændre priser, eller om de simpelthen er blevet lagt ned på grund af trafik, det melder historien ikke noget om. Men altså... shit. Nu starter det. Kaos. Fortvivlelse. Hvad skal vi gøre? Hvor skal vi gå hen søndag aften? Mandag formiddag? Torsdag eftermiddag? Hvad nu med festkjolen? Med den sjove T-shirt? Og med de superfede stilletter der endleig er kommet back in stock? Livet er pludselig gået hen og er blevet helt meningsløst...Lad os håbe Asos kommer op og køre igen snart!#BrexitsførsteofferDeppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe