Spar op til 50% på Molo kids kun i dag! (slutter til midnat)

Skærmbillede 2016-06-22 kl. 21.09.53

Annoncelinks:

Superfin kjole med stjerner her // Stjerne-leggings her // Strutskørt Molo her // Sweatshirt her //  Strutskørt guld her // Molo solbriller her //

Molo er et super populært mærke, de laver virkelig lækkert børnetøj, og i dag (d. 23 juni) kan du spare rigtig mange penge på dine Molo-køb hos Boozt.com! Dengang jeg arbejdede som erhvervscoach for Magasin var jeg henne og se og mærke det lækre tøj, også selvom der ikke lige var børn på radaren (eller i mine æggestokke) på det tidspunkt. Jeg er vild med mærket, især deres jakker og regntøjet. De er gode til farver og print og lækker kvalitet.

Hop ind på Boozt og tjek Molo ud, og husk at kampagnen kun gælder til midnat, god dag!

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe