Man havde et standpunkt til man bloggede et nyt (om børnetøj)... åbenbart

IMG_9810Der var engang en gravid kvinde. Lad os kalde hende Peppe. Gravide Peppe havde en holdning til det der med babyer og tøj og farver. Det var noget med at det i hvert fald ikke skulle være lyserødt og strutskørter, og mere være lidt street, lidt hiphop og snarere guldkæder end lyserøde hårbånd.Men så skete der noget.Peppe blev mor.Peppe mødte sin datter.Peppe havde et standpunkt indtil hun bloggede et nyt.Og nu bugner Peppes datters garderobe af lyserød, strut, hårbånd, pink, rosa, gammelrosa og nuttethed overload. Og det passer så godt til den lille Pemma.Skærmbillede 2016-06-17 kl. 20.15.09Peppe er stadig grundlæggende i mod hele den der Disneyficering og at man i H&M kun kan få tuttenuttede ting til piger og kickass seje power-superhelte til drenge. Og Minions til drenge (wtf), men hun lægger sig fladt ned og lader Pemme bestemme (næsten).Peppes egen mor har nemlig altid ladet Peppe bestemme helt selv hvad hun ville have på. Den ene dag resulterede det i at Peppe havde taget sin paps' fodbold-strømpe på og insisterede på at tage afsted som snøvsen.IMG_6416 1Skærmbillede 2016-06-12 kl. 19.05.35Inspireret at Deppe og Pemma, hvilke ting havde du en klar holdning til inden du fødte dit barn, som du så måtte give slip på efter du blev mor? Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe