Konkurrence! Vind en Philips Avent Steamer Blender! (OG grundig anmeldelse)

Sponsoreret indlæg

IMG_9557Helt ærligt! Da jeg fik tilbud om at skrive om en baby-dims der kunne blende og dampe mad, var min første tanke "oh my god, endnu et køkkenapparat der tager plads og er totalt unødvendigt". Kære skønne læser, jeg æder hvert ord i mig igen! Udover min juicer (som er fra samme mærke), så er Philips Avent Steamer og blender mit nye yndlings-køkken-legetøj, som forbedrer både min og Emma Jos sundhed. Nu skal jeg fortælle dig hvorfor.Denne steamer og blender er til den sundheds- og kvalitetsbevidste mor eller far, der har en travl hverdag, men som ikke ønsker at gå på kompromis med dit barns sundhed og kost. Allerede første dag, da vi havde pakket Steameren / blenderen ud, gik jeg amok med at dampe og blende. Der følger en lille fin "kom godt i gang" opskrift bog med, og jeg tog opskrifterne fra en ende af. Emsen og jeg smuttede over i netto, og så gik jeg ellers i gang. Udover den lille bog, kan du downloade en app, der hedder Easy Weaning, den vender jeg tilbage til senere i dette indlæg. 5 fede fordele ved Philips Avent Steamer og Blender:
  1. Den er lille og praktisk og optager ikke ret meget plads i dit køkken
  2. Den er utrolig nem at anvende og du minimerer madspild fordi du ret nøje kan afmåle portioner
  3. Den er nem at rengøre og alle dele går i opvaskeren (pånær motoren naturligvis, men vi bor ikke i USA, vi kan godt tænke selv)
  4. Alt foregår i samme beholder, du skal bare vende steameren på hovedet, og vupti, så har du en blender!
  5. Den er irriterende vanedannende! Selv jeg (som mor) er afhængig af den, fordi jeg pludselig også får spist en masse grøntsager. Vi elsker den herhjemme!
Skærmbillede 2016-06-12 kl. 23.05.34Kan man få en App? Ja man kan da! Gå ind på Itunes og hent (gratis) Easy weaning appen (her). Her finder du mange lækre opskrifter (der passer til din søns eller datters alder), tilberedningstips, step-by-step guide til tilberedning, guide til hvor lang tid kødet, grøntsagerne, frugt og pasta skal have (du kan også varme op og defroste i steameren). Du kan lave en indkøbsliste og du finder information om baby's sundhed. Nu skal du se hvordan Steameren og blenderen virker i praksis:IMG_7214Du starter med at skære grøntsager ud. Bare groft og i terning-tern. Her her vi lavet kartoffel-broccoli blanding, som vi vil dampe og blende.IMG_7215Du hælder vand i beholderen (ikke til at tage fejl af), grøntsagerne i kanden og låg på. Så sætter du timeren, i dette tilfælde 20 minutter, og så står steameren og lukker damp ud, mens du kan være sammen med dit barn, rydde op, stå og nyde at en anden laver arbejdet, eller hvad du nu har lyst til. Du skal ikke være nervøs for mad der får for lidt eller meget eller futter køkkenet af. Steameren bipper (flere gange) når den er færdig med at dampe maden.IMG_7217Nu er maden dampet. Hvis du kører efter blw-metoden, kan du lade være med at blende maden, og bare lade den køle og servere den for dit barn. Hvis du gerne vil lave mos/pure, skal du ikke gøre andet end at vende beholderen på hovedet, og starte blenderen. Alt foregår i samme beholder, det er simpelthen så genialt!IMG_7218VUPTI!IMG_7220Blend et minuts tid, til mosen har den rette konsostens og så er du klar til at servere:IMG_7221Det er let, det er sundt, det er lækkert og det er både barn og voksen-venligt, og jeg kan love dig for at det er vanedannende. Aftensmad har aldrig været nemmere! Og barnet er glad, sund, mæt, tilfreds og underholdt (Emsen kan nemlig godt lide køkkenmaskiner der bipper og larmer lidt (når man blender):IMG_7983 Her er et par af vores favorit-opskrifter (vi går altid efter det nemme, sunde og hurtige:
  1. Avocado og banan = Blend 1 banan med en moden avocado, og voila!
  2. Damp ca 1/4 broccoli og kartoffel, vend steameren og blend, og vuptilicious!
  3. (Vores favorit) Damp 3-4 gulerødder, vend steameren og blend med 1 pære, og så er der serveret!
 Der kommer flere opskrifter til løbende! I aften skal vi prøve at lave fisk for første gang, det glæder jeg mig til. Og i forbindelse med Emsens fødselsdag i dag, så udlodder vi en blender til en af vores heldige fantastiske læsere (Værdi 1499,-) 

Konkurrence

Sådan deltager du:

Du kan deltage her og på Instagram, alt du skal gøre er at skrive en kommentar, hvor du nominerer en vinder, det kan både være dig selv eller en du synes skal have en lækker steamer/blender hjem i sit køkken. Vinderen bliver offentliggjort på søndag kl 18.00. Du må gerne deltage begge steder.

Husk at angive din email i kommentarfeltet her på bloggen, så jeg kan kontakte dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder!

Psssst...! Når vinderen er fundet har jeg en ekstra lille gave til alle, jeg kommer nemlig med en rabatkode til dig <3 tjek vidunderet ud her

Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe