Det første år der gik (med nye billeder) vol. 2

IMG_7183Vi fortsætter a trip down memory lane et år tilbage. 90% af mine billeder indeholder mine pænt store bryster. Jeg har forsøgt at sortere de fleste fra. Amningen var bestemt ikke nogen leg at få op og køre, men NUI hvor er jeg taknemmelig for at det lykkes! Jeg var ved at give op to gange, sådan for real, men jeg er glad for det lykkes mig at holde fast. Jeg elsker at amme mit barn.IMG_6272Ja...Emsen brugte sut indtil hun blev 3 måneder gammel. Fra den ene dag til den anden var det der sut bare "so last year", og hun stoppede med at bruge sut. Men inden da gik det op for mig at jeg ofte endte med at sidde med sutten i munden når jeg sad med Emsen. Jeg havde en veninde der var rigtig god til selvforkælelse, og en dag inviterede hun mig hjem til sig selv, og jeg fik lov at låne hendes badekar mens hun passede Emsen. Det var simpelthen så dejligt bare at ligge og flyde et øjeblik. Her var min mor-krop anno 3 måneder gammel baby.  Skærmbillede 2015-08-30 kl. 14.44.24Midt i min barsel kom jeg til, sammen med Gry og Anne, at starte en temmelig stor indsamling af tøj og penge til Lesbos. Emsen var to måneder gammel, og projektet voksede sig kæmpestort. Vi var i samtlige medier, både radio, aviser og TV, til sidst anede vi ikke hvem vi havde snakket med. Vi endte med at samle 200 tons tøj sammen og en halv million kroner. Det var helt vildt at være med til, især med en lille nyfødt baby. Meningen var egentlig at vi bare skulle samle 15.000 kroner sammen til en enkelt container. Her sidder jeg og ammer Emsen ude på tøjlageret: IMG_8687IMG_2402Selvom jeg er alene-mor, har der været tid til krølle-dage, neglelak, høje hæle og hygge og rødvin (ja, jeg drikker rødvin selvom jeg ammer).IMG_1061Ret tidligt begyndte Emsen at mosle rundt i sengen om aftenen. Det var et show uden lige, og endte altid med rumpetten i vejret. Sådan sover hun stadig. Pyramiden. Op med røven. Det er totalt hyggeligt, og det er virkelig interessant at se et lille barns personlighed udfolde sig fra dag til dag. Hun har alle dage været nysgerrig, modig og utrolig kropsbevidst.Det var dagens minder. I morgen kommer endnu en ladning.Hvad husker du bedst fra bloggen det sidste år?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe