Det første år der gik (med nye billeder) Vol. 1.

Skærmbillede 2016-04-10 kl. 20.48.13For 20 minutter siden blev jeg færdig med at klippe Emsens første fødselsdagsfilm. Emsens første år kogt ned til 6.41 min. Det var en fantastisk oplevelse at sidde og se alle filmene igen, og meget svært at koge flere timers film ned til næsten ingenting. Men jeg ved også bare jeg aldrig får kigget alt det materiale igennem igen, så det er bedre at klippe det ned til noget sjovt, som andre (måske) også gider se. Jeg deler den på min facebook-side på mandag, når vi fejrer Emsens fødselsdag. IMG_5677Det er simpelthen ikke til at begribe at der er gået et år. For to minutter siden var hun en lille hårbolle, og nu er hun denne her selvstændige ninja med egen fri (stærke) vilje, en snu lille papagøje-tiger med fuld fart på livet.IMG_5681Det er fascinerende hvor meget sådan et lille mirakel kan forandre. Kærlighed, dit forhold til dig selv, dit forhold til afføring (yes sir!), hele din verden. Der er mange der siger "livet begynder først rigtigt når du får børn". Det er jeg overhovedet ikke enig i. Livet begynder når du bliver født. Livet forandrer sig bare meget brat når du får børn, og så begynder, lad os kalde det livet vol. 2, fordi det bare er et helt forandret liv. Når jeg sidder og kigger på de gamle billeder (fra for et år siden gamle), er jeg fuldstændig ligeglad med hvordan håret sidder, at der stadig var en tyk mave, at man kan se mine bryster osv. Det er så ligegyldigt. Det vigtigste var Emsen og at hun havde det godt.IMG_5986 Livet efter et kejsersnit er ikke altid uden udfordringer. Jeg skulle f.eks sætte en timer til hver 3. time, sådan så jeg huskede at tisse. Jeg kunne intet mærke, og derfor var det vigtigt at få tømt blæren. Min Iphone blev min redning, og min mor sørgede for at jeg også fik noget at spise, så jeg kunne producere mælk til ninjaen. Ja og selv overleve.IMG_8208Næsten dagligt har vi facetimet med mine forældre, det har betydet rigtig meget for Emsen at have tæt kontakt til mine forældre, og det har betydet rigtig meget for mig at have tæt kontakt, og at hun kender deres ansigter og stemmer. Det er tydeligt, "nu hvor hun er blevet voksen", at hun har et tæt bånd med mine forældre, selvom de bor i Sønderborg.IMG_0283Emsen har været med mor til møder. Her hos Bloggers delight. Emma Jo har valgt en mor der brænder for noget, der ikke har et 9-17 job og som arbejder på mange projekter. Det kan hun lige så godt få ind med modermælken.IMG_0342Og så er der andre gange hvor mor bare lige skal tie stille...IMG_0803 IMG_0796Hvis der er noget jeg skulle gøre om, så ville det være at gå tidligere og mere til babysvømning. Det var simpelthen sådan et hit, og Emsen elsker vand (ligesom sin mor). Til sommer skal vi sejle med mine forældre, og jeg kan næsten ikke vente til vi skal ombord og leve sejlerlivet lidt, med sand i alle sprækker og havvand i håret.IMG_2045Jeg har simpelthen så mange tossede billeder af os. En eller anden dag må jeg få sorteret lidt ud i billederne (det ved vi godt, det kommer aldrig til at ske i virkeligheden), men jeg vil beholde de sjove og de tossede og de ærlige og dem der fortæller en historie om hvilken barndom Emma Jo har haft. Som f.eks det her billede. Jeg kan tydeligt huske da hun opdagede at man både kunne se Postmand Per OG spise samtidig. Siden den dag har mine bryster heddet "McDonalds".IMG_1070Jeg var meget i tvivl om jeg skulle melde mig i en mødregruppe, men jeg er glad for jeg gjorde det. Selvom jeg ikke ser pigerne så ofte mere, så nyder jeg vores FB-gruppe og at jeg har 5 seje piger at dele Emsens første tid med. På billedet her ser du Emsen og Leo-drengen der hygger i sofaen.Nu skal jeg i seng, jeg fortsætter i morgen med lidt flere billeder og lidt flere historier. Sweet dreams <3Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe