Kære mor der er ved at kyle ungen ud ad vinduet!

Angry, Frustrated Woman --- Image by © Royalty-Free/Corbis(det er blandt andet mig selv til tider)I går, da jeg ikke havde sovet i ca 3 døgn, fik jeg både råbt at min datter og fik gjort mig selv til verdens dårligste mor. Da min datter endleig var faldet i søvn og min søvnløshed og dårlige samvittighed tog over, endte jeg på google og fandt dette citat, som hjap mig, og derfor vil jeg dele det med dig:

“At være mor er det mest krævende job i verden, så husk at rose dig selv. Når du for 117. gang står med tandbørsten i den ene hånd og dit skrigende barn i den anden og har glemt din kostbare mor-tid, så er det, fordi du er mor. Klap dig selv på skulderen, og husk, at Barack Obama har et nemmere job end dig.” - Debbie Ford
 Det ER det mest krævende job i verden. Du gør dit bedste. Du gør det godt. Du er god nok. Du er kærlig og lige nu er det bare rigtig svært at huske og se de 99,9 procent af tiden hvor du er en pisse-friggin-awesome-super-mom! For det er du. Og jo det tør jeg godt at skrive, for der er ikke nogle heroin-mor-typer der læser med her. De mødre der læser med her er awesome, også selvom du kommer til at råbe ad dit barn, også selvom du har lyst til at give op, også selvom du kan kan få øje på alle de perfekte super-moms derude på de sociale medier. Husk lige på at vi kun viser vores high-lights derude. Du ser ikke andres "behind-the-scenes", ikke andre end hos dig selv. Du sammenligner dig med et stykke pizza-slice der er fotoshoppet om til den nye Twiggy. It isn't real!kære mod der er ved at kyle ungen ud af vinduetSå tag du dig et velfortjent glas vin (en dag må de opfinde en vin-slaske med indbygget drop, så man bare kan ligge og sippe lidt til vinen uden at skulle bevæge så meget som en muskel!) og giv dig selv et kram og nyd din mor-tid. I morgen er en ny dag. Og ja, man kan godt hade sit eget barn! Og ja det går over og ja ingen er i tvivl om at du grund-elsker dit barn herfra og til månen og tilbage igen. Også selvom du har haft lyst til at kyle ungen ud af vinduet. Og ja det kommer til at ske igen, og du er stadig awesome.Det var bare det jeg ville sige.Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe