Et surt opstød der endte helt forkert ...

IMG_9160Tidligere i dag skrev jeg et meget vredt og meget surt og meget dårligt struktureret blogindlæg om system Danmark. Jeg skrev og skrev og hamrede løs på tasterne, sådan så min vrede rigtig kunne komme til udtryk. Noget med barselsdagpenge, noget med en veninde der er kommet i klemme i systemet, noget med en hel masse historier, og noget med mit ligegyldige periode-kort som ikke fungerer og at jeg derfor må betale dobbelt pris for transport med det offentlige i disse dage. Noget min indre jyde får røde knopper af. Aldrig fuld pris, og da slet ikke dobbelt pris!Nå, men det var altså inden jeg tog Emsen med ud på sin første sejltur, og fik lidt havvand i ørerne og på ballerne. Vreden var fuldstændig forsvundet og jeg nød Københavns kanaler med min bror og min svigerinde. Og Ems i sin nye redningsvest (blogindlæg på vej). På vejen hjem mødte vi nogle kontrollører i toget. Jeg viste dem min vældig dyre sms-billet og spurgte ham om han lige havde et minut til at hjælpe mig. Han kiggede på min error, og måtte tilstå at han aldrig havde set den fejl før. Han viste min telefon til sin kollega (en kvindelig kontrollør på vej hjem, i uniform med off-duty). Hun havde heller aldrig set det før, men ville gerne hjælpe.Den kvindelige kontrollør gav mig nogle telefonnumre jeg kan ringe på i morgen, og sagde at hvis jeg ikke havde købt de dyre sms-billetter, så havde de været nødt til at give mig en kontrolafgift, selvom de godt kan se der er sket en fejl, men at jeg 100% sikkert ville få slettet den igen "på den anden side", fordi det jo var tydeligt at jeg har haft alle intentioner om at betale. Da vi var færdige begyndte hun at snakke med Emsen. Hele vejen fra Nørreport til Lyngby nussede hun Emsens fødder, sludrede, spurgte og fortalte. Det var simpelthen sådan en fornøjelse at tale med hende, og Emsen nød hvert sekund af fodmassagen og kærligheden fra S-togs-kontrolløren.I morgen ringer jeg til dem igen og får dem til at hjælpe mig, men jeg vil have en helt anden energi efter mit møde med kontrollørerne i dag. Det gør bare en forskel når vi møder menneskerne i stedet for de digitaliserede systemer. Jeg er helt fyldt med kærlighed over hende damen, det er det jeg vil huske fra i dag.Håber du har nydt solen i dag, har du været ude?Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe