Billed-blog: Emsen og Depsen i haven

IMG_8800Emsen og jeg har haft havedag i dag. Når jeg har en travl periode eller har brug for at komme til energi igen, så søger jeg altid ud i naturen. Jeg bliver ladet op der. Grave i noget jord, klippe noget hæk, gå en tur, bare tæer i græs og sådan. Sådan en dag havde vi i dag, Emsen og jeg, og det var pragtunderligt! Man ved bare det har været en god dag når man har jord under neglene, tøjet smurt ind i jordbær, træs mellem tæerne og jord i hovedet.IMG_8777Her er Emsen i gang med at grave lidt i et jord-hul.IMG_8796Her er jeg inden jeg bliver overfaldet bagfra af Emsen (se filmen på InstagramIMG_8785Her har Ems været nede og tage en bid af jorden. En lykkelig oplevelse, ser det ud til :)IMG_8793Og så har min lille jordbær-æde-maskine smurt sig selv ind i jordbær. Sommeren er kommet for at blive, jordbær i maven og jord i hovedet. Vi elsker det! Deppe+and+the+lost+sock+kommentarfelt+billede+anne+deppe